0
Recenze Vzhled

Začínám cvičit s Cassey Ho!

Black Friday pro mě letos neznamenal žádné útraty. Tedy, až na jednu. Tou útratou bylo zaplacení přístupu na portál PIIT28.com, kde světoznámá trenérka Cassey Ho nabízí cvičební programy pilates se skvělými výsledky!

Rozhodla jsem se tenhle měsíční program vyzkoušet. Přístup na portál je doživotní, jsou zde videa s cvičením, gif animace jednotlivých cviků, e-booky a další podklady.

Cassey na svém portálu slibuje, že za 28 dní uvidíte výrazné změny na své postavě a zároveň vás cvičení posílí i psychicky. To není zase tak zvláštní, když cvičíte a vidíte, jak vaše tělo sílí a zeštíhluje, je to příjemný pocit a zvedá to sebevědomí. O portálu vím už dlouhou dobu, ale konečně jsem se odhodlala.  V nabídce je několik balíčků.  Mě zajímal balíček obsahující cvičení PIIT28 Power Pack (PIIT28 1.0, 2.0 a 3.0). Původní cena byla $79 USD. Součástí jsou ty zmíněné e-booky a gif animace a samozřejmě videa se cvičením (jejichž součástí je i rozcvička a závěrečné protažení).

Protože je teď sleva 50% , zaplatila jsem za tento program $39.50 USD (v přepočtu cca 904 korun). Sleva platí jen do 3. 12. 2018. Slevový kód: HALFOFFPIIT

Jednotlivé balíčky

Jak jsem již zmínila, v nabídce je několik balíčků. Některé balíčky obsahují i recepty a tipy ke správnému stravování. I ve verzi pro vegany. Na každý z balíčků je teď sleva 50%. Zadejte výše uvedený slevový kód a zkontrolujte v košíku, že se Vám sleva uplatnila.

Co znamená PIIT28

Jde samozřejmě o zkratku.

P – Pilates

I – Intense

I – Interval

T– Training

28 – je počet dní pro tento cvičební program.

Jaká je trenérka

Z vlastní zkušenosti vím, že na trenérovi záleží. Cassey je veselá, milá, přátelská a energická. Dalo by se říci, že je taková milejší a ženštější než Jillian Michaels. Ale je v současné době minimálně stejně tak známá. Nadšení Cassey pro cvičení je nakažlivé. Má tělo, které je její nejlepší možnou reklamou, má podle mého mínění úžasnou postavu. A jak je ohebná! Je to vzor, a to je to, co od trenéra očekáváte. Všechny cviky detailně vysvětlí a předvede.

Jak portál vypadá

Portál je vcelku přehledný. I když jsem občas musela něco hledat, vcelku rychle jsem to našla. Je tu všechno, co bylo slíbeno. Videa, u kterých se zapotíte, gif animace, e-booky a další podklady.

Když zaplatíte, tak takhle vypadá úvodní knihovna s vámi zakoupenými produkty…

a takhle to vypadá, když rozkliknu první program. Podle zeleně zaškrtnutých políček s fajfkou můžete vidět, co jsem si odcvičila.

První den cvičení

Už jen po rozcvičce jsem měla pocit, že jsem normálně cvičila. Ale pak začalo cvičení, které jsem si vybrala, s názvem Abdomination. Bavilo mě to. Byly to dobré cviky a neměla jsem s nimi žádné větší problémy. Ráda posiluji břicho, takže i leh-sedy mě bavily. Jediné co mi moc nešlo byl cvik “seated windmills”, kdy si lehnete, zvednete obě nohy nahoru, máte je pevně u sebe, zvednete hlavu (a vrchní část zad) a pak ukláníte obě nohy k jedné straně a pak ke straně druhé. Zbytek těla se nehýbe. Asi na to nemám dost silné břišní svaly a problém mi dělá i perfektně natáhnout nohy a něco s nimi ve vzduchu dělat. Cviků bylo sedm. Po skončení videa, když jsem si říkala “no, šlo to” na mě vyskočil nápis Replay this video until you´ve completed it 4x through (V překladu : Přehrajte si toto video dokud jej celé nedokončíte 4x.). V tu chvíli ve mě zatrnulo. Přečetla jsem si to víckrát, jestli si to špatně nevykládám. Ale nakonec jsem nad tím mávla rukou, no a co, jednou to už za sebou mám a lákala mě možnost zaškrtnout si video jako dokončené. A tak jsem cvičila, makala a potila se, funěla a zoufale sledovala čárku u videa, která je jakýmsi odpočtem u jednotlivých cviků, Ale zvládla jsem to! Čtyřikrát po sedmi cvicích plus rozcvička a konečné protažení. Takže to jde. I když se řadíte mezi začátečníky. I když na konci budete překvapení, jak jste si zamakali.

Dřív jsem si myslela, že na to nemám dost silnou vůli, abych cvičila doma. Ale když jsem zvládla 30 day shred for beginners od Jillian Michaels a viděla jsem ty výsledky, došlo mi, že moje vůle je dostačující. A věřím, že každý ji má dostačující, aby tenhle program zvládl taky.

Dalším lákadlem, mimo zaškrtávání políčka, dobrého pocitu a na konci měsíce hezčí postavy a lepší výdrže, je speciální dárek. Cassey nabízí, že na konci úspěšně dokončeného měsíce zašle těm úspěšným zdarma top, který se “nedá koupit, ale musí se vysloužit”.

Cvičení doma (co potřebujete)

U cvičení s Cassey potřebujete jen tenisky, pohodlné oblečení, podložku a pití. Nic víc.

Komunita

Jestli jste fanoušky sociálních sítí, můžete se družit s dalšími lidmi, kteří mají rádi PIIT28. Jsou jak na Instagramu, tak na Facebooku. Cassey Ho má i velmi oblíbený kanál na Youtube a blog Blogilates. Podle fotek těch, kteří úspěšně dokončili cvičební program zjistíte, že výsledky jsou skutečně vidět. A motivuje vás to. Jestli si přístup na portál koupíte taky, nezapomeňte před cvičením udělat fotku “před”, abyste na konci měsíce mohli udělat fotku “po” a obě fotky porovnat.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu