0

Spolupráce

Nabízím psaní článků a recenzí téměř na cokoli

Nabízím psaní článků a zpracování kvalitních recenzí mimo jiné i s možností publikace přímo zde na blogu baryblog.cz. Recenze mohou být v případě zájmu doplněné klíčovými slovy, odkazy a fotografiemi. Samozřejmostí je zodpovědnost, pravidelná komunikace a dodržování termínů. Navíc jako OSVČ vystavuji faktury.

Napište mi a domluvíme se.

cirklova.b@gmail.com

 

Ukázky článků a recenzí pro klienty

Přečtěte si pro lepší představu některé mé recenze. Jsou upřímné, podrobné a zaměřují se na to, co by čtenáře mohlo zajímat.

Co o spolupráci řekli

Pro zobrazení článku, ke kterému se komentář váže, klikněte na náhledový obrázek.

Dobré ráno, Báro, parádní, musím říct, že jde vidět, že jste produkty opravdu využila na maximum a recenze je skvěle propracovaná, moc za ni děkujeme a jsme rádi, že vám vše chutnalo 🙂

Krásný den, Báro, text je opravdu povedený a celková recenze je skvělá, moc děkujeme! Pavla

Filip Hrstska: Skvělé, moc děkujeme! Za nás velice povedené.

Jana: Děkujeme za krásný článek. Jsme nadmíru potěšeni, že jste spokojena a budeme se těšit na budoucí nákupy. S pozdravem, Jana

Filip Tanev: Za mě parádní článek čistý, elegantní a autentický. Nemám rád, když je moc superlativů, nejlépe když nejsou žádné a je neutrální. Super článek!!

zobrazit článek

Linda: Hezký den Báro, natěšeně jsem rozklikla článek hned ráno, jen tak pro představu a nakonec si k tomu musela sednout a hned jsem ho dočetla až do konce:) Což jsem vůbec v ten moment neměla v plánu – šla jsem vysávat:) Vysavač mi zůstal v jedné ruce a já pomalu usedala na postel a dočítala až do konce.. Bože, to je taková krása! Ani jsem netušila, že až tolik mi budete mluvit z duše:) Přesně jste vystihla, proč byla Lelía byla založena… Jak bych si přála, aby si ji ženy s řádnou sebeláskou užívaly. Moc Vám děkuji!

zobrazit článek

Martina Stefanková: Dobrý den, děkuji za váš článek, již jsme Vás sdíleli i na našem fb mamavis. 🙂 Sama jsem u Vás registrovaná pro odebíraní vašich newslletru. Moc se mi vaše cesta líbí. Rádi bychom některé vaše články sdíleli na našem fb, pokud budete souhlasit 🙂 Krásně píšete.

zobrazit článek

Zdeněk Matuška: Článek vypadá skvěle! Děkujeme moc.

zobrazit článek

Pavla Proroková: Musím říct, že mě váš článek příjemně překvapil. Máte tu recenzi opravdu hezky napsanou a mám upřímnou radost z toho, jakou jste si dala práci s hledáním informací. Protože z toho sálá to, že vás to opravdu zaujalo. Díky za to.

zobrazit článek

Vladimír Rokoský: Dobrý den, perfektní:) také děkujeme opět se ozveme!:)

zobrazit článek

Martin Horňak: Ďakujem za zaslanie článku. Vyzerá super 🙂

zobrazit článek

Radim Oulehla: Recenze vypadá moc dobře.

zobrazit článek

Romana: Dobrý den Báro, článek se Vám povedl, děkujeme 🙂

zobrazit článek

V případě zájmu mne kontaktujte přes tento kontaktní formulář nebo mi napište na e-mail cirklova.b@gmail.com. Snažím se odpovídat co nejdříve. Těším se na společnou spolupráci. ♥

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu