0
Doporučené Recenze

Vyjmenovaná slova (doplňovačky, křížovky a osmisměrky) – recenze

A v sérii skvělých cvičných knížek budeme i dnes pokračovat. Nedávno jsem vám ukazovala Obrázkové křížovky pro děti, které mě doslova nadchly. Dnes se podíváme na cvičení vyjmenovaných slov sympaticky hravou formou v knížce Vyjmenovaná slova (doplňovačky, křížovky a osmisměrky).

Vyjmenovaná slova (doplňovačky, křížovky a osmisměrky)

Mám ráda podobná cvičení. Pro děti je to skvělý a hravý způsob, jak nenásilně opakovat to, co probírají ve škole. A myslím, že i dospělému by občas neuškodilo zopakovat si, kde se píše mékké i a kde tvrdé y. A ano, mluvím i o sobě! 😀 Líbí se mi osmisměrky, líbí se mi doplňování, přiřazování, křížovky, celý nápad. Je to hravá a zábavná knížka, kterou dceru baví vyplňovat. A na konci najdete řešení, abyste si správnost toho, co jste vy či děti zapsali, mohli zkontrolovat.

Jediné, co musím říct, že mi do oka úplně nepadlo, je barevná ilustrace na obálce. Ale je to samozřejmě subjektivní záležitost a věc názoru, o tom žádná. Dcera označila obličeje na obálce za strašidelné, a při pohledu na kalně modré oči postav, které připomínají umělecký styl Tima Burtona, s ní musím souhlasit. Ještě, že teď má období, kdy má ráda hororové knížky a Wednesday. 😀 Oproti obálce už jsou ilustrace uvnitř knihy na pohled příjemnější.

O knize Vyjmenovaná slova (doplňovačky, křížovky a osmisměrky)

Vyjmenovaná slova (doplňovačky, křížovky a osmisměrky) napsala Pospíšilová Zuzana a ilustroval Trsťan Drahomír. Knížka má měkké desky a vydalo ji nakladatelství Grada pod značkou Bambook, kterým tímto za výtisk děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu