0

O mně

Ahoj!

Jmenuji se (a jestli jste četli název blogu, tak pozor, přijde šok) Bára. 😀

Jsem nadšená z možnosti podělit se o zkušenosti a radosti života. Psaní mě neobyčejně baví a mám pocit, že je pořád o čem psát – o cestování, knížkách, vaření, rodině, zahradničení, malování… Protože život je tak krásně pestrý!

Začala jsem s tímto blogem, abych měla místo, kde se budu moci věnovat své vášni – psaní. Zároveň mi sloužil (a stále slouží), jako online zápisník a můžu si tak zpětně dohledávat recepty, které používám stále dokola (ale kdo ví, proč si nejsem schopná si je zapamatovat) nebo třeba zavzpomínat nad zápisky z cest. Časem se ale blog stal místem, kam jste si i vy, moji milí čtenáři, začali chodit pro inspiraci, a to je pro mě nesmírně naplňující. Jako by vesmír přikývl a řekl – ano, jsi na správném místě Barčo, jen tak dál.

Jsem šťastná, když vyzkoušíte některý z receptů a stane se stálicí vaší vlastní kuchyně. Když se díky mým zápiskům z cest lépe připravíte na dovolenou. Když odhalíte produkt, který jste ještě neznali. Nebo když se inspirujete pro svou další četbu. Když mohu přispět “svou troškou do mlýna” a obohatit i váš život, je to pro mě ohromné potěšení a veliká čest.

Upřímně doufám, že budete blog číst se stejnou radostí jako já jej budu psát. Věřím, že pro vás bude zdrojem potěšení, zajímavostí a dobrých tipů. Takže – já jdu psát, tak pojďte číst!

 

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu