0
Doporučené Ke stažení Vzhled

Jarní ranní odškrtávací seznam (zdarma) ke stažení!

Ahoj všichni, dnes jsem si pro vás připravila malé překvapení – jarní ranní odškrtávací seznam, na oslavu prvního jarního kalendářního dne!

Asi víte, že jsem milovník seznamů, a tak jsem připravila takový malý jarní seznam ranní péče, který je odškrtávací, což znamená, že u každého úkonu máte políčko, které si můžete odškrtnout, odfajfkovat nebo si do něj třeba namalovat srdíčko ♥, když jej splníte. Jsou to standartní ranní úkony, ale je moc příjemné už po ránu snadno odškrtat hromadu věcí, které jste zvládli během chvilky, a pomáhá to i s motivací pro zbytek dne.

Seznam má tři stránky – přední stránku s obrázkem a názvem a pak dvě stránky, jednu s předpřipravenými úkony a jednu jen s políčky, abyste si mohli doplnit své vlastní úkony, a v pořadí, v jakém je potřebujete plnit.

Na ranní rutině záleží

Jak se říká, Správná ranní rutina začíná už večer předtím! Připravte si už večer, co můžete, aby ráno bylo pohodové. V seznamu najdete i doporučení pustit si příjemnou hudbu ( i kdyby jen do sluchátek) a zacvičit si (i kdyby to měla být jen krátká protahovací rozcvička). Uvidíte, jak vám to zpříjemní ráno. Pokud nevíte, co myslím tím plánováním se zápisníkem, tak si můžete přečíst článek Plánování – proč, jak a s čím? a Co je to Bullet Journal.

Ranní péče je důležitá, pomáhá totiž určit tempo a náladu pro celý den. Když budete mít krásné ráno, budete se cítit odpočatí, protažení a připravení, bude zbytek dne pravděpodobně snazší a příjemnější. Alespoň v porovnání s hektickým ránem, kdy člověk nestíhá nic a je z toho na nervy. A zásahy shůry, jako je nepříjemný šéf, co se ráno doma stihl pohádat s manželkou, taky nepočítám, i když uznávám, že když budu mít pohodové ráno, určitě bych se i takovéto potencionální nepříjemnosti dokázala postavit lépe a nebrala si ji osobně. 😉

Soubory ke stažení

Můžete si stáhnout jednotlivé stránky jako PNG soubor nebo si stáhněte pdf soubor se všemi stránkami. To celé máte ode mě jako dárek zdarma, a přeji krásná a pohodové jarní rána! 🙂

PDF soubor stáhnete zde: Ranní odškrtávací seznam

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu