0
Doporučené Recenze

Recenze knihy Čas na výpověď

Ahoj! Doufám, že si užíváte slunečné, byť pravda, poněkud mrazivé, ráno. V dnešní recenzi se podíváme na motivační a zároveň informacemi nabytou knížku s názvem Čas na výpověď.

Anotace

Úspěšná americká byznys koučka a expertka na online marketing Amy Porterfield se dělí o know-how, které získala při budování vlastního mnohamilionového internetového podniku. Bohaté zkušenosti s tvorbou online kurzů dnes nabízí nejen v rámci projektu Digital Course Academy, ale i v této knize, jež se dostala na žebříček bestsellerů The New York Times. Chcete-li začít s vlastním online podnikáním nebo jej rozvinout, Amyin manuál se může stát vaším cenným rádcem a spojencem. Díky důkladnosti výkladu, velkému množství cenných tipů i příkladů autorčiných chyb si můžete osamostatňování zjednodušit a přestat se ho bát.

Můj názor

Knížka Čas na výpověď mě už na první pohled zaujala svou obálkou, s ilustrací, která představuje utrápenou ženu s papíry a pak veselou a pozitivní část s květy a motýli. Musím přiznat, že ta žena na mě působí hodně nešťastně a je mi jí líto.

Čas na výpověď s podnázvem Manuál online podnikání pro ženy je skvělá knížka, pokud zvažujete vlastní podnikání. Obsahuje celou řadu zajímavých námětů k zamyšlení, snaží se pomoci v začátcích, od chvíle, kdy prásknete šéfovi dveřmi před nosem až po vybudování vlastní firmy. Soustředí se (mimo jiné) na hledání potencionálních klientů, skrze dostupné prostředky (e-maily, sociální média, webové stránky) a neustále motivuje a podporuje vaše rozhodnutí. Autorka čerpá ze zkušeností svých i svých studentů a během své četby se tak trochu stanete i vy jejími studenty (a ano, budete dostávat domácí úkoly! :D). Tato knížka pochopitelně nedokáže pokrýt všechno, co začínající podnikatel musí zvládnout, protože každý obor v podnikání je unikátní a může mít jiné potřeby pro úspěch, ale obecně je tato knížka skutečně velice trefná a nabízí kvalitní rady, které představuje sympatickým a čtivým způsobem. Nečekejte, že vám naservíruje jednoznačnou odpověď na otázku A v čem bych měla podnikat? Což je myslím jedna z nejzásadnějších otázek, pokud se člověk chce pustit do vlastního podnikání, ale soustavou otázek a cvičení se vás alespoň pokusí nasměrovat správným směrem.

Věřím, že tato kniha je velká pomoc pro každou ženu, která chce začít podnikat. Obsahuje rady, které při cestě za úspěšným vlastním podnikáním skutečně využijete. Ráda doporučuji!

O knize Čas na výpověď

Knihu Čas na výpověď –  Manuál online podnikání pro ženy napsala Amy Porterfieldová, do češtiny přeložila Dagmar Byčánková. Obal je měkký, ilustraci vytvořila Eliška Straková. Vydalo nakladatelství Grada pod značkou Alferia, kterým tímto za výtisk děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu