0
Výzvy Vzhled

Další výzva – 30 dní po 100 dřepech!

Někteří asi víte, že ráda cvičím podle videí Jillian Machaels. Až budu mít postavu svých snů (a snů mého manžela), chystám se zkusit cvičení podle Cassey Ho. Zatím ale průběžně sleduji, co mi od ní vyskočí na Facebooku a tohle mě zaujalo – VÝZVA: 100 DŘEPŮ KAŽDÝ DEN, JEDEN MĚSÍC!

Začnu tím, že nesnáším dřepy. Vyloženě nesnáším, je to asi můj nejméně oblíbený (spíš neoblíbený) cvik, jaký mě vůbec napadá. Proč se tedy chci účastnit něčeho takového? Protože chci vyjít ze své komfortní zóny a dojít k vytouženým změnám v oblasti, která je pro mě riziková, tedy stehna a zadek. Cassey Ho naštěstí přinesla pro každý den jiný typ dřepů, takže to nebude nuda. A pokud mi některý z nich nepůjde, můžu se vrátit ke klasice.

Začnu prvního června a udělám si fotku před a po. Zkusím vždy po dvaceti dřepech dát si na dvě tři minutky dala pauzu. přeci po mě nikdo nemůže chtít sto dřepů na jeden zátah, nejsem Herkules. Nedám si to místo cvičení s Jillian, cvičit to budu to K TOMU. Za chvilku je léto a v různých obchodech prodávají zlevněnou zmrzlinu Häagen-Dazs (ti se na mě snad domluvili!), tak jestli chci do léta vypadat, tak jak chci vypadat, tak mám co dělat. Žádné měření, žádné vážení, jen zrcadlo! A tak se ptám – jdete do toho se mnou? 🙂

typy dřepů na měsíc (nechám názvy v angličtině)

1. Basic squat
2. Narrow squat
3. Plie squat
4. Releve squat pulse
5. Figure 4 squat
6. Single legged squat
7. Split Squat
8. Single releve plie squat
9. Goblet squat
10. Double releve plie squat
11. Lateral squat
12. Bulgarian Squat
13. Chair squats
14. Jump squats
15. Pretzel squat
16. In n Out Squats
17. Curtsy Squat
18. Basic squat pulses
19. Narrow squat pulses
20. Plie squat pulses
21. Squat Step Backs
22. Split Squat Pulses
23. Single Legged Chair Squats
24. Push Peddler Squat
25. Galloping Wall Squat
26. Side Tap Squat
27. Staggered Squat
28. Squat Lunges
29. Kick back squat
30. Knee Get Up Squat

 

Mimochodem, byla jsem předevčírem ráno nakupovat. Všude důchodci, kteří si proráželi cestu davy dalších důchodců. A hodně z nich směřovalo třeba ke zlevněné bonboniéře Tofiffe. Tak mě tak napadá, víte jak ušetřit ještě víc než když jsou sladkosti v akci? Vůbec si je nekoupit 😀 Ne, že bych toho teda já byla schopná, ale musím se pochválit, docela sladkosti v podobě bonbónů, tyčinek a bonboniér úspěšně omezuji. A teď hurá cvičit!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu