0
Doporučené Ke stažení

Nedělní reset – jarní odškrtávací seznam (zdarma) ke stažení!

Ahoj! Dnes mám pro vás dárek, můžete si tady totiž úplně zdarma stáhnout odškrtávací seznam pro skvělý nedělní reset!

Pro všechny milovníky seznamů (jako jsem já) jsem nachystala opět jeden takový užitečný seznam, který pomůže s nedělní přípravou na nový týden a zároveň pomůže tělu se zrelaxovat po týdnu, který právě uběhl. Tentokrát jsem si pro políčka k odškrtávání vybrala tvar srdce, který můžete buď odškrtnout nebo vybarvit, po splnění úkolu. Pokud nechcete následovat seznam krok za krokem, nevadí. Můžete se jím jen inspirovat nebo si na další stránce vedle srdíček vytvořit seznam vlastní!

Seznam má tři stránky – přední náhledovou stránku s obrázkem a názvem, a pak následují dvě stránky. Jedna je s předpřipravenými úkoly a jedna jen s políčky, abyste si mohli doplnit své vlastní úkoly, a navíc v pořadí, v jakém je chcete vykonat.

Neděle jako čas odpočinku a přípravy

Neděle je pro mnoho z nás koncem týdne a tak jej trávíme zaslouženým relaxem. Je to ale také čas, kdy můžeme doma trochu uklidit a splnit úkoly, na které v týdnu nebyl čas a navíc se připravit pro týden následující. Doufám, že k tomu všemu vám tento seznam pomůže. ♥ Jako malý tip na konec bych vám ráda doporučila vyzkoušet kvetoucí čaje, které si můžete připravit v konvici z varného skla a pozorovat, jak se čajový květ rozvíjí, ochutí a obarví horkou vodu. Je to jeden z mých oblíbených relaxačních rituálů, který rozhodně doporučuji vyzkoušet.

Soubory ke stažení

Můžete si stáhnout jednotlivé stránky jako PNG soubor nebo si stáhněte pdf soubor se všemi stránkami. To vše máte ode mě zcela zdarma. 🙂

PDF soubor stáhnete zde: Nedělní reset – odškrtávací seznam

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu