0
Doporučené Recenze Rodina

Vydejte se se mnou do Království zdraví!

Slyšte, slyšte! Na vědomost se dává, že v dnešní recenzi tu mám tři zajímavé produkty od značky Království zdraví. Proč? Protože zdraví a rodina jsou to nejcennější a o obojí je třeba řádně dbát! A nyní se pojďme na ty královské produkty podívat blíže.

Nabídka Království zdraví

Na e-shopu Království zdraví najdete produkty pro podporu imunity, nejrůznější doplňky stravy, vitamíny, zvýhodněné balíčky i pár zdravotnických potřeb. Mě osobně zaujal Královský imuník, což je sirup pro děti na podporu zdravé imunity, s vitamíny D3, K2, C a jahodovou příchutí. Dále jsem sáhla po Královském betaglukanu, který je rovněž vhodný pro podporu imunity (takže dětem dám sirup a my s manželem si zobneme kapsli) a nakonec tu mám Královský ostropestřec, který slouží jako podpora pro srdce, játra a spolu s antioxidanty detoxikuje organismus.

Královský imuník

Sirup pro děti od tří let, Královský imuník, slibuje posílit imunitu. Obsahuje extrakt z rakytníku řešetlákového, vitamín C, zinek, vitamín D3, vitamín K2, glukózo-fruktózový sirup, přečištěnou vodu, jahodové aroma a konzervační látku sorban draselný. Obsah balení je 200 ml.

Dětem sirup chutná, především díky sladké jahodové příchuti. Ochutnala jsem ho také, a přijde mi super. Sirup se dá snadno odměřit podle přiložené plastové lžičky a pro děti je sirup snazší pro konzumaci než kapsle. Můžete jej i rozmíchat v nápoji, což je vždycky výhoda. Doporučené množství je 5 ml (tedy 1 lžička – odměrka) na den pro děti do deseti let, starší pak mohou 5 ml dvakrát denně. Po otevření lahvičky je třeba jej skladovat v ledničce a s ohledem na správné dávkování postupně vypotřebovat.

Královský betaglukan

No a my dospělí tady máme Královský betaglukan v kapslích, i když se dá podle popisku na zadní straně produktu podávat dětem již od tří let. Ochranná fólie se mi špatně odstraňovala, hodil by se alespoň v jednom místě kousek fólie navíc, za který bych mohla vzít prsty a fólii jednoduše sloupnout. Takhle budete muset sáhnout po noži či nůžkách (já to nakonec utrhla zuby 😀 ). Kapsle jsou svou velikostí pro dospělého na spolknutí přijatelné, já osobně s tím neměla žádný problém. V nádobce najdete 90 průhledných kapslí s práškem, který obsahuje kvasničný betaglukan, vitamín C (kyselinu L-askorbovou), vitamín D (cholekalciferol). Doporučení dávka je 1 – 2 kapsle denně, zapít tekutinou. Skladovat se má Královský betaglukan v uzavřené nádobě na tmavém suchém místě, při pokojové teplotě.

Královský ostropestřec

Semena ostropestřce mariánského obsahují léčivou látku silymarin. Ta podporuje funkci jater a podporuje jejich regeneraci. Játra a celý náš zažívací a vylučovací systém mají přímý vliv na kvalitu našeho života, na naši imunitu, odolnost, zdraví. A tak jsou pročištěná a funkční játra velmi důležitá. Jako ostatně prakticky všechny doplňky zdraví, ani ostropestřec nenahradí pestrou stravu, ale může podpořit a pomoci.

Tak jsem vyzkoušela Královský ostropestřec. Tady už fólie měla přesah, tudíž se snáze sundávala. Nádoba obsahuje 90 kapslí, které jsou o ždibec větší než kapsle betaglukanu, ale ani tak jsem s jejich polykáním neměla problém. Doporučená dávka je 1 – 2 kapsle denně a skladovat se dá uzavřená nádoba s kapslemi jednoduše ve skříňce (v suchu, při pokojové teplotě a někde, kde nebude vystavena slunečnímu záření).

Závěrem

Produkty Království zdraví mě zaujaly a to, co podpoří zdraví, ráda doporučím dál. 🙂 Balíček dorazil rychle a čekalo nás i překvapení v podobě sady pastelek, které se nám náramně hodí. Pokud máte s produkty z Království zdraví zkušenosti, budu ráda, když je napíšete pod článek do komentářů. Mějte se krásně a hodně zdraví do jarních dní!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu