0
Doporučené Ostatní Recenze

Třikrát inspirace z nakladatelství Smart Press pro celou rodinu

Nakladatelství Smart Press nabízí celou řadu knih a já jich několik mám i ve své knihovně. Pojďme si představit ty, které se hodí v této “době covidové”, kdy jsme hodně doma, se svojí rodinou. Informují nás i inspirují ke společné práci a zábavě – ať už doma nebo na zahradě.

Tradinář

Bestseller nebo-li “nejprodávanější” kniha s názvem Tradinář přináší celoroční přehled českých tradic a zvyků. Je to bohatá a hezky udělaná knížka. Vybrat si můžete Tradinář s bílou obálkou, Tradinář s fotografií makového pole (stejný obsah jako u Tradináře s bílou obálkou), Náš Tradinář – kronika nebo dárkovou sadu (Tradinář + kronika + látková taška).

Recenze zde.
Koupíte zde.

 

Zahrada žije (zahradničíme s dětmi)

Tato kniha vás i vaše děti bude provázet přírodou a zahradničením, najdete zde inspiraci pro různé projekty na celý rok. Pomalu končí zima a začnou práce na zahradě, tak proč si nepořídit praktického pomocníka, který poradí jak s prací na zahradě začít?

Recenze zde. 
Koupíte zde.

Vaříme s dětmi pro děti

Tato doba nám dává příležitost víc času trávit s rodinou. Proč toho nevyužít a nezačít s dětmi vařit? Naučte je základům práce v kuchyni zábavnou formou, ukažte jim, jak si mohou sami nachystat něco dobrého. Pro malé děti jistě najdete nějakou bezpečnou činnost, jako je třeba míchání. Naučte děti opatrnosti, zvláště v okolí horké plotýnky, vařící vody v hrnci a ostrých nožů. Jak na to vám poradí autorka knihy, Petra Novotná.

Recenze zde.
Koupíte zde.

 

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu