0
Doporučené Videokreslení

Videaaaaaaaaaaa!

Krásnou neděli vespolek 🙂

Doufám, že si užíváte pohodový víkend! Teď koukám, že za okny nám začalo sněžit, a padají sněhové cucky velké asi jako kuličky Nesquik, což je paráda. Letos jsme si užili konečně nějaké to bobování, i když bych moc ráda vyrazila na lyže. Od chvíle, kdy si manžel zranil koleno, tak jsme na lyžích nebyly a i přesto, že tam pokaždé začnu po půl hodince omrzat na rukou i na nohou, stejně se na svah vždy moc těším.

Ještě můj tip, až budete kupovat boby. Vybírejte takové, u kterých se nemohou zaseknout rukojeti v bobech. Moje sestra jako malá měla takto zablokované rukojeti, které slouží jako brzdy a napálila do stromu u silnice. Měla silný otřes mozku a mohlo to dopadnout i mnohem hůř. Proto, když vybíráte boby, ujistěte se, že rukojeti (brzdy) se nemohou zaseknout v bobech.

První videovlaštovka

Ale i tak mám co dělat. S manželem jsme začali dávat dohromady videa s malováním, zatím jsme ve fázi testování. Zveřejnili jsme první video a budu moc ráda, když se na něj mrknete a napíšete mi, co si o něm myslíte. Zatím jde jen o jedno zrychlené video zajíčka malovaného akvarelovými barvami. Brzy mám v plánu i pomalé a mluvené video návody, jak si můžete sami doma malovat, i když jste úplní začátečníci a i když si třeba nemyslíte, že umíte malovat či kreslit. Mám v plánu spousty videí, kde budeme spolu malovat, kreslit a tvořit a bude to boží! 😀

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu