0
Doporučené Recenze

Obrázkové křížovky pro děti (recenze)

Z obrázkových křížovek pro děti mám obrovskou radost, takže… vám je hned ukážu!

Občas narazím na něco pro děti, z čeho jsem, bez příkras – nadšená. Například se mi strašně líbily knížky ze série Najdi mě! s vlkem Bernardem, kde děti hledali v propracovaných ilustracích konkrétní obrázky, a strašně je to bavilo. Já v tom viděla zase krásně výtvarně (a graficky) zpracovanou zábavu pro děti, která má smysl. Pak se mi líbily třeba dětské knížky od dua Gecková Iva, Buchalová Bára, třeba Liška Šiška nebo Trpaslík Smůla. To jsou věci, které mě bavily spolu s dětmi číst a procházet, a na které vzpomínám, a když vyjde něco nového podobného, hned kupuji. Teď tu mám další věc, která mě nadchla. Obrázkové křížovky pro děti. Pojďte se se mnou na ně podívat, a jistě mi dáte za pravdu, že je to skvělý způsob, jak zabavit děti.

Obrázkové křížovky pro děti

Dceři je sedm let, a začíná psát. Písmenka už umí skoro všechna, a tak jsem si troufla vyzkoušet pro ni křížovky. Snažím se najít pro ni smysluplnou zábavu, a tyhle obrázkové křížovky pro děti splnily to, co jsem potřebovala. Hezké jednoduché ilustrace, dobře označená políčka, výsledek tajenky a zajímavost, která se k výsledku tajenky váže. Co víc si přát?

S radostí doporučuji! Jestli už vaše děti umí psát písmenka, ať rozhodně zkusí tyhle křížovky.

Ukázalo se, že to byla trefa do černého. Dceru luštění křížovky moc baví (proto je taky ta knížka na fotkách celá tak zohýbaná :D), takže paráda. Až nám dojdou tyhle křížovky, podívám se po podobných, například bychom mohli zkusit Zábavné luštění – přísloví a pořekadla.

O knize Obrázkové křížovky pro děti

Knížku Obrázkové křížovky pro děti připravila Radka Kneblová (text i ilustrace). Knížka má měkké desky a vydalo ji nakladatelství Grada pod značkou Bambook, kterým tímto za výtisk velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu