0
Domácnost Doporučené

Skvělá konvice pro kvetoucí čaj

Abyste si mohli vychutnat pohled na kvetoucí čaj, je ideální použít skleněnou konvici. Ale ne jen tak ledajakou. V dnešním článku Vás seznámím s konvicí, kterou používáme u nás doma.

Krása kvetoucích čajů

Znáte kvetoucí čaj? Malé kuličky, o něco menší než pingpongový míček, se v horké vodě rozvinou do krásného květu. Tyhle čaje mohou být zelené, bílé nebo kombinované, v každém případě jde o úžasnou podívanou a obvykle i chuť.

Ideální konvice

Hledala jsem konvici, která by se mi líbila vzhledově a zároveň snesla horkou vodu a nepraskla. Mám z toho totiž upřímně strach. Sehnala jsem skleněnou konvici značky Simax, pojmenovanou Marta, o objemu 1,5 l. Je to perfektní konvice. Používáme ji už pár let a za tu dobu perfektně snáší horkou vodu i pobyt v myčce. Díky téhle pěkné sympatické konvici si užívám pohled na kvetoucí čaj, který miluji.

Konvici jsem kupovala na e-shopu sklenenyshop.cz, ale momentálně je tam bohužel vyprodaná (v době zveřejnění tohoto článku, takže stejně se můžete zkusit podívat, jestli už ji opět nenaskladnili). Případně se podívejte i jinde (například na kuchynskepotreby.cz).

Mimochodem, tahle konvice a balení kvetoucích čajů jsou skvělým dárkem. 😉

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu