0
Doporučené Recenze

Má to háček – recenze romanticko erotické knížky

Jestli se dá o nějaké knížce říct, že se čte s lehkostí, pak je to knížka Má to háček. Má to háček napsala Tessa Bailey, která napsala i knížku Holka přes palubu.

Anotace

Lovec krabů Fox má pověst lehkomyslného svůdce žen. Je zárukou příjemně stráveného času v posteli, ale snídá radši o samotě. Ovšem pouze do chvíle, než pozná Hannah, která je vůči jeho šarmu imunní a chce být jeho… kamarádka! Na něco takového není zvyklý. Jenže Hannah se mu líbí a nechce o ni přijít, a tak souhlasí. Jak dlouho jim ale přátelství vydrží, když jí nezbude než se k Foxovi na nějaký čas přestěhovat?

Můj názor

Stejně tak jako v knížce Holka přes palubu se i zde většina příběhu odehrává v rybářském městečku Westport. Dokonce se setkáme se známými postavami, Piper, Brendanem, Hannou a Foxem. Pozornost se ale tentokrát nebude soustředit na Piper, ale na její mladší sestru Hannu a rybáře Foxe. Fox je místními zaškatulkován jako nezodpovědný sukničkář, kterému žádná neodolá a on se zásadně neváže. Hanna se stane jeho kamarádkou – první skutečnou kamarádkou. Fox je z toho chudák nervózní, protože mu na Hanně začne záležet a zjistí, že ho zároveň neodolatelně přitahuje. Že je za tím jeho strachem z vážného vztahu něco víc, se odhaluje postupně, stránku po stránce.

V knize Má to háček se kombinuje nenáročný a příjemně čtivý příběh, jiskřivý humor a erotika. Erotika je tam jen na pár stránkách, proto bych knížku zařadila spíš mezi romantické, ale když už se tam něco děje, je to pěkně vzrušující!

Knížku jsem měla přečtenou raz dva. Nemohla jsem ji odložit, bavila mě a vzrušovala. Bylo mi líto, když jsem se dostala na poslední stránku. Proto mohu říct jediné –

Knížku Má to háček s radostí doporučuji a těším se na další knížky Tess Bailey!

O knize Má to háček

Má to háček napsala Tessa Bailey, skvěle přeložila Markéta Polívková, obálku připravila Veronika Hlavatá. Knížka má měkké desky, 320 stran a vydalo ji nakladatelství Grada pod značkou Cosmopolis, kterým tímto za výtisk velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu