0
Doporučené Malování Ostatní

Nedělní povídání

Krásnou a pohodovou neděli, přátelé.

Díky kamarádce jsem si přečetla tento zajímavý článek a rozhodně vám ho chci doporučit k přečtení.

Likvidace zdraví v přímém přenosu. Není už čas na změnu?

Dnes se chystám udělat poctivou česnečku, hezky od píky, takže začnu děláním hovězího vývaru. Taky udělám hovězí s houbami a upeču bábovku. Děti vyrazí s manželem bobovat a když mi to vyjde, mohla bych si malovat. Mám v plánu buď akvarelové kaktusy, kytičky nebo ptáčky. Něco milého a veselého.

Moje kočka, malovaná akrylovými barvami, vyrazila do světa. Ještě jsem se s ní stihla nafotit na památku. Doufám, že nové majitelce bude dělat jen samou radost. I ptáček již “vylétl z hnízda” a uhnízdil se v nové domácnosti. Je to skvělý pocit, když něco, co namaluji, najde svůj nový domov a dělá radost i někomu dalšímu.

Své o tom ví i můj mladší bráška, který nově prodává i plakáty, tak určitě mrkněte.

Od pondělí začínám cvičit, přidáte se? Nejdřív budu cvičit podle videí z youtube, najdu si něco lehčího, a pak přejdu na Jillian Michaels s jejím programem 30 day shred for begginers. Jillian je trochu náročnější, ale má výsledky, alespoň u mě rozhodně. Stačí, když se podívám na starší články a hned vidím, že dřív to fungovalo, tak proč ne teď. Akorát je škoda, že to nevydržím dlouhodobě. Stačí, když mi do toho přijde nemoc, dám si “pauzu” od cvičení a začnu pak zase až kdo ví kdy.  Ach jo.

Moje cvičení s Jillian Michaels – výsledky (před a po)

Dokončený měsíc pravidelného cvičení

Přeji vám všem krásnou neděli a pohodový start do nového týdne. 🙂

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu