0
Doporučené Recenze

Nejvyšší čas na kalendář 2024 od Chaukiss

Krásné ráno, dnes se spolu podíváme na krásné kalendáře pro rok 2024 od Chaukiss (čti čaukys). Proč právě na tyhle kalendáře? Protože je miluji a věřím, že si je zamilujete také. Kupuju je pravidelně a kochám se milými obrázky a praktickým rozvržením. Pojďte se na tuhle parádu podívat se mnou.

Seznamte se s Chaukiss

Už Chaukiss nějakou dobu sleduji. Jsou velmi aktivní – stále vytváří nové motivy, nové produkty, nové příspěvky na sociálních sítích a jejich produkty můžete nacházet na stále nových místech. V nabídce mají nejrůznější přáníčka, zápisníky, diáře, kalendáře, textilní výrobky s osobitými nápisy, podtácky, hrnečky, omalovánky, a mnoho dalšího. Rozmanitá nabídka se neustále rozrůstá. Navíc berou při výrobě svých produktů ohled na životní prostředí!

To, co z Chaukiss tvoří jedinečnou značku, je především styl, ve kterém jsou motivy malované a psané. Do jednoho jsou to obrázky, které mají duši a zpravidla vyloudí úsměv na tváři.

Více o týmu Chaukiss.

Radost od prvního okamžiku

Musím zmínit balení. Kdykoliv mi od Chaukiss něco přišlo, vždy to bylo kouzelně zabalené, navíc hezky převázané provázkem na mašli a s milou samolepkou, která mě zahřála u srdce. Nejraději mám nejspíš samolepku s nápisem Dnešek bude krásný den.

Nástěnný kalendář 2024

I letos jsem vyhlížela nový nástěnný kalendář s velkou zvědavostí. Své předchozí kalendáře jsem milovala, s radostí do nich zapisovala a s nimi plánovala – leč bohužel se každý rok dostane ke svému konci a je třeba pořídit kalendář nový. Přesněji – nový kalendář pořizuji už někdy v říjnu, protože to je doba, kdy se mi další plánované návštěvy lékařů začínají přelévat do dalšího roku. To pak potřebuji kalendář nový a jeden hezký večer trávím tím, že v novém kalendáři zdůrazním všechny důležité svátky a narozeniny rodiny a přátel a všechny chystané akce a lékařské prohlídky, u kterých znám datum. Posledního prosince pak prohodím starý kalendář za nový a voila! jsem připravena pro plány na nový rok.

Kalendáře od Chaukiss jsou dokonalé. Nabízí krásné laskavé motivy, které mi každý den zvedají náladu.

Místo abych měla na zdi nějakou firemní hrůzu, které absolutně chybí duše nebo jedinečnost, mám teď na zdi kalendář od Chaukiss, který mě každičký den vyloženě potěší. Řeknete si maličkost – ale je tak účinná!

Nástěnný kalendář od Chaukiss má vše, co potřebuji. Již jsem zmínila příjemný barevný obrázek, ale nechybí ani hezky napsaný název měsíce, prostor u jednotlivých dní pro zápisky ani zdůraznění důležitých svátků a událostí v roce. Od loňského kalendáře se liší například tím, že nemá kroužkovou vazbu. Také se změnil papír (nyní je hladší) a celkový layout. Kalendář se rozkládá nově na výšku, v horní části je obrázek a spodní část je podbarvena a věnována jednotlivým dnům. I letošní nástěnný kalendář je rozkošný, plný krásných obrázků a barev, které odkazují na osobitý styl výtvarníka.

Stolní kalendář 2024

V letošním roce jsem se rozhodla ještě pro stolní kalendář, který si dám v kanceláři na pracovní stůl. Krásně mi tak zpestří pracovní prostředí a pomůže s plánováním.

Stolní kalendář každý týden odhalí nový, krásně výtvarně a kaligraficky zpracovaný citát. Papír je příjemně silný, dobře se na něj píše a kalendář na stole stabilně stojí. Jednotlivé řádky poskytují dostatek prostoru pro popisky. Ani v tomto kalendáři nechybí sympatické zvýraznění významných svátků.

Akce poštovné zdarma!

Momentálně probíhá akce poštovné zdarma Balíkovnou pro objednávky nad 500 korun. Pokud si tedy objednáte například set stolního kalendáře s nástěnným kalendářem, který je navíc v akci za 648 korun, získáte už dopravu Balíkovnou zdarma.

Zajímá vás sortiment Chaukiss? Podívejte se na jejich e-shop https://www.chaukiss.cz/.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu