0
Doporučené Recenze

Lovkyně čarodějců – Moře věčnosti

Právě jsem dočetla další díl knihy Lovkyně čarodějců, která tentokrát nese podnázev Moře věčnosti. Pojďte se se mnou na ni podívat.

Jak říkám, žádný čtenář, ani ten dospělý, by neměl podceňovat sílu dětských knih. Některé jsou opravdu krásné, nespoutané, plné originálních nápadů i divoké fantazie. Jsou nevšední a krásně okoření to, co obvykle čtete.

Lovkyně čarodějců – Moře věčnosti je druhý dílem. Tím prvním byla Lovkyně čarodějců – Zlodějka vzpomínek. Podle mého bude série dál pokračovat, takže se těším na další díly. Spisovatelka si elegantně na konci udělala prostor pro pokračování, takže další díl je velmi pravděpodobný. Co se příběhu týče, opět je hlavní hrdinkou Rosie Oaksová. Cestuje s pomocí kouzelné Časové velryby Mlaskala, aby zachránila svého bratra. Po jejím boku cestuje také věrná kamarádka Germ a hned zkraje se k nim přidá další postava – lovkyně čarodějců Aria. Jejich cesta je plná dobrodružství a napětí, příběh je plný kouzel, odvahy, přátelství a nenápadné snahy autorky podpořit skrze příběh každého čtenáře, aby pochopil, že každý jsme jiní, ale tím také jedineční a úžasní. To je moc hezká myšlenka, a když si vezmu, jak je každý dospívající jedinec sám sebou nejistý, je tohle vážně potřeba.

Kniha mě opět chytla za srdce a moc se mi líbila. S radostí ji doporučuji.

O knize Lovkyně čarodějců – Moře věčnosti

Knihu Lovkyně čarodějců – Moře věčnosti napsala Jodi Lynn Andersonová, do češtiny přeložila opět Marie Polasková. Kniha má měkké desky, 240 stran a krásným fontem vypsaná čísla kapitol (je jich 25 plus poděkování). Doporučený věk čtenáře je od 11 let. Za knihu velice děkuji nakladatelství Grada, které tuto knihu vydalo pod značkou Bambook.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu