0
Domácnost Doporučené Recenze Rodina

Máte psa a chcete mít letos i krásný trávník? Zkuste mu dát do pití vulkanické kameny!

Mít psa je veliká radost. Ale ty čuráním vypálené fleky na trávníku už taková radost nejsou. Mám pro vás dnes fantastické řešení.

Když jsme to s manželem slyšeli poprvé, přišlo nám to zvláštní a těžko uvěřitelné. Dáte psovi do misky s vodou, co pije, dva speciální kameny a psí moč už vám nebude likvidovat trávník? Co je to za nesmysl? Ale pak jsme si řekli, že za zkoušku nic nedáme a dnes musím říct, že jsem ráda, že jsme na tyhle kameny přišli. Fungují jako kouzlo!

Co jsou kameny do vody Dog Rocks a jak fungují

Nečekejte, že kameny začnou fungovat od prvního dne, je třeba vydržet tak pět týdnů. Použití je naprosto jednoduché. Vložíte psovi (či feně) kameny do misky s vodou na pití a už je tam necháte. Já kameny občas citlivě očistím, když čistím psí misku, ale jen jemně. Kameny stále necháváte v misce s vodou (kromě chvilky na očištění), vodu měníme a doplňujeme jak jsme zvyklí.

Kameny Dog Rocks jsou zcela přírodní kameny vulkanického původu, které se těží v Austrálii. Jejich složení neutralizuje dusičnany v moči, a proto již psí moč nebude vypalovat váš krásný trávník. U nás to každopádně funguje. Balení (200 g) prý stačí na dva měsíce, ale myslím, že nám vydrží o něco málo déle. Dodržujte pokyny z obalu.

Závěrem

Dáte psovi do misky kameny a stane se zázrak. Trávník si obnovíte a pak už žádná další vypálená kola od psí moči nepřibydou. 🙂

Stále mi to přijde jako kouzlo, ale u nás to opravdu funguje, takže tyto australské kameny mohu vřele doporučit.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu