0
Ostatní

Třiatřicet

Ahoj všichni,

dnes se vám ještě pochlubím informací, na které vlastně nemám vůbec žádnou zásluhu! 😀 Oslavila jsem svých třicet tři let (jinak také čicetči, třiatřicet, thirty three, Kristova léta a tak dále).

Sama to nechápu. Třicet tři zní vlastně jako dost, že? Ale já jsem v hlavě pořád někde u pětadvaceti. A přesto, je to třicet tři let, co jsem přišla na svět. A jsem za to moc ráda! Neměla jsem pořádně ani naplánovanou oslavu (myslím teď, ne po narození), protože se mé narozeniny kryly s balením a chystáním na rodinnou dovolenou na Tropical Islands v Německu (víc jsem o tomto místě napsala zde). A tak bylo pro mě krásným překvapením, když mě v den mých narozenin navštívila mamka s taťkou. Přinesli mi krásnou kytici růží a dárečky. Vůbec jsem to nečekala, a tak mě to dojalo (já nebrečím! já krájím cibuli! Cože? Že tu není cibule? Aha! No ale byla! Určitě tady někde byla!). Popřálo mi spousta lidí a já byla moc ráda, že si na mě vzpomněli. Od mého muže jsem dostala společný víkend v Barceloně, z čehož jsem nadšená a nemůžu se dočkat. Romantikaaaaa…. Začínám si dělat průzkum, co všechno navštívit v Barceloně, rozhodně musíme zajít do Sagrada Família a dát si někde dobré španělské jídlo.

Děti mi daly plno malých vlastnoručních dárečků, které mě zahřály u srdce, dostala jsem také spoustu dobrot (ty mě zase zahřály v žaludku), nějaké prašule (ty zahřály v kapse, ale přiznám se, že krátce, protože u mě žádná koruna nevydrží) a poukazy. Jak jsem právě naznačila, samozřejmě jsem to nevydržela a koupila si… odšťavňovač! Až mi dorazí, můžete se těšit na recenzi. Vlastně vím už, do čeho jdu, protože mi stejný odšťavňovač přátelé před časem půjčili a měla jsem možnost na něm docela dlouho odšťavňovat. A teď budu mít svůj, ejchuchu!

Dneska bylo krásně, tak jsem si přesadila jahody zpět do truhlíků a zavěsila je na plot. Už mám nakoupená semínka a chystám se hned po mrazících pro sazenice. Zase mi začne zahradnická sezóna, hurá! Ještě se dnes půjdu projít s naší Happy, na to se těším. Procházka se psem do přírody je pro mě vždycky skvělá příležitost pro odpočinek a srovnání věcí v hlavě. To mi připomíná, jestli jste to nezaznamenali, káně, co jsem našla a které se dostalo do Makova, bylo v pořádku vypuštěno opět do volné přírody. Popřejte mu prosím se mnou myšlenkou hodně štěstí do budoucna, ano? Teď poběžím, musím vyrazit, dokud je ještě dost světla. Mějte se krásně a hezký zbytek víkendu!

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu