0
Ostatní Vzhled

Jak jsem byla na masáži

Konečně jsem se dostala na masáž. Těšila jsem se na ni od Vánoc. Domluvila jsem si masáž nohou od Thajské masérky a byla jsem zvědavá.

Dorazila jsem na místo, předala poukaz a pak mi paní ukázala vstup do salónu, který měl dveře jako šatní skříň. Zajímavé. Sotva jsem vešla, slyšela jsem velmi uklidňující a příjemnou hudbu, která zněla asi jako piano. Nejsem si stoprocentně jistá, že to mělo být piano, ale znělo to tak. Přede mnou byly asi tři místnosti zastřené závěsy a v chodbičce stojan na šaty. Tam jsem si měla odložit. Lehla jsem si na břicho na kobereček, rukama si podložila bradu. Přišla masérka. A pak ještě jedna s dalším klientem. Vystřelila jsem rukou ke stojanu na šaty a vzala si do místnůstky kabelku, protože nezlobte se na mě, ale nečekala jsem, že tam bude někdo další. I když jsem asi měla. Ještě, že jsem si prozíravě nacpala ponožky do kapes u mikiny. Pak jsem se zase natáhla a nechala masérku v roušce, aby se mi pustila do masáže nohou.

Bylo to velmi, velmi příjemné. Alespoň dokud se věnovala chodidlům. Když přešla na lýtka, drhla mi s oblibou jedno místo, kde jsem měla podezření, že se mi rýsuje modřina. Bolí? zeptala se mě masérka. Nejsem žádný chcípák, tak jsem řekla že ne. Nebolelo to, jen jsem cítila takový trochu nepříjemný tlak (kterému by se vlastně asi dalo říkat i bolest), ale radši budu pořádně namasírovaná. Přiznala jsem se, že se mi tam asi dělá modřina, ale že jinak dobrý.  Masírovala vesele dál. Zatímco svýma silnýma rukama hnětla moje macatá stehna, pomyslela jsem si, že si v duchu nejspíš říká ,,však počkej špekoune, já ti ukážu!” Když jsem si to představila, začala jsem sebou škubat špatně potlačovaným smíchem. Čím víc jsem se snažila potlačit smích, tím víc se mi chtělo smát. Představila jsem si, jak se na mě kouká, jak se tam naprosto neprofesionálně chechtám a jak si o mě myslí, že jsem nejen špekoun, ale i idiot. Rychle! Mysli na něco, co není vtipný! Židle! Židle není vtipná. Nebo lego. Lego taky není vtipný! Začala jsem se pomalu uklidňovat. Říkala jsem si, že tohle si říkají chlapy, když se snaží zahnat erekci. A už se mi zase začalo chtít smát. Ale ovládla jsem se, vší silou vůle a vším studem, který mám. Přeci se při masáži, kterou si po půl roce konečně dopřávám nebudu chovat, jako by mi přeskočilo!

Namasírovala mi nohy, zavelela Končíme! Dobrý? Poděkovala jsem jí a pak odešla. Oblékla jsem se, vzala si kabelku a prchla. Brzy přijdu zase, ale budu si muset natrénovat nějaký serióznější postoj, ať se zase nechovám jako puberťačka 😀 A až mi zmizí ta modřina, co se mi na noze samozřejmě objevila.

Krásný den!

Také by se vám mohlo líbit...

1 komentář

  • Odpovědět
    Alena
    27.5.2020 at 16:26

    To musela být zábavná masáž? Thajky mají opravdu pěknou sílu, při jejich konstituci, by člověk netušil, jak mu dají zabrat.

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu