0
Ostatní

Fíííííí na elektrokoloběžce

Ahoj všichni, přeji krásnou neděli. Doufám, že si ji užíváte, vstáváte hezky v klidu a s pocitem, že dnes to bude skvělý den. Já koukám na naši maličkou zahrádku, která je pokryta sněhem, na šedavé nebe a zasněžený strom u sousedů. Na stole mi hoří vonná svíčka a já přemýšlím, že budu muset jít na desátou s Happy na Hradišťský kopec na pravidelný výcvik. Pak asi upeču jednoduchý jahodový koláč s drobenkou podle tohohle receptu, akorát dám místo borůvek jahody, které mi čekají v lednici na zužitkování. K obědu si pak něco ogrilujeme.

V tomhle počasí na koloběžku raději nechodím. Mám strach, že mi to s ní někde podjede a já si pěkně natluču. Elektrické koloběžky jsou ale skvělé, (když se zrovna nenatlučete) jsou překvapivě rychlé a uvezou bez větších potíží i dospělého člověka. Samozřejmě se prodávají různé verze, ale ta co máme my, je parádní a naprosto dostačující. Používám ji hlavně pro krátké vzdálenosti. Chci jít nakoupit něco málo o víkendu k obědu, ale nemám moc času a nechci plýtvat benzínem? Chci vyzvednout hamburger v mekáči, ale chci ho domů donést ještě teplý? Chci si jet zacvičit, ale opět, nechci tahat auto? Koloběžka je skvělé řešení.

Elektrické koloběžky jsou poměrně dost rozšířené a upřímně, kdykoli jsem na ní někoho viděla jet, říkala jsem si pokaždé No, tak to je nová úroveň lenosti. A pokaždé, když na elektro koloběžce jedu kolem chodce, tak si říkám, že si beztak o mě myslí to samé. Ona to do jisté míry lenost opravdu je, ale také je to zábava! Na koloběžce jedu fíííííííí s větrem v zádech a užívám si ten krásný pocit. A jak už jsem řekla, je to navíc velice praktické.

Koloběžka se dokonce dá telefonem zamknout, což je fajn. Při jízdě na kostkách mám ale vždycky pocit, že se mi třesou všechny vnitřnosti, asi jako když třepete s pytlíkem skleněných kuliček. To moc příjemné není.

Ovládání je samozřejmě super snadné, jen prstem přidržujete takovou páčku na řídítkách (ta ovládá rychlost) a brzdí se rovněž snadno, páčkou v oblasti řídítek. Co by se ale rozhodně hodilo, by byly blinkry, nějaká světla, která by ukazovala, kam chci jet, aby to ostatní věděli a já nemusela vymýšlet, jak ukázat rukou a přitom se nezabít.

A co vy, máte doma elektro koloběžku nebo jste si někdy zkoušeli na něčem takovém jet? A jak se vám to líbilo? Mějte se krásně a užijte si zbytek víkendu.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu