0
Doporučené Recenze

Seznamte se s produkty značky Wetyzo (a pojďte s námi bojovat proti akné)

Wetyzo je značka přírodních produktů a kosmetiky. Na jejich e-shopu můžete najít kosmetické produkty, fitness produkty, produkty pro zubní péči a doplňky stravy.

V logu značky Wetyzo najdete stylizovanou veselou želvičku. Obaly produktů jsou jednoduché, čisté, popisky přehledné a dostatečně velké, aby byly dobře čitelné. To mi přišlo jako dobré znamení, že co se týče složení produktů, nemá Wetyzo co skrývat. E-shop je, stejně jako obaly produktů, krásně čistý a přehledný. I když mě mezi produkty toho zaujalo víc, nakonec jsem si pro vyzkoušení vybrala levandulovou vodu, čistící pěnu a akné sérum. Jdeme bojovat proti pupínkům! 😀

Wetyzo levandulová voda

Akné je rozšířený problém, a zdaleka se netýká jen dospívajících, kterým se bouří hormony. Třeba já s akné bojuji i teď, a to mám po třicítce! Mám ale dobrou zkušenost s přírodní kosmetikou, tak jsem se rozhodla vyzkoušet i následující produkty. Levandulová voda je průhledná tekutina v lahvičce s rozprašovačem. Levandule je známá pro své hojivé, protizánětlivé a uklidňující účinky a je v kosmetice často využívána. Já levanduli miluji, krásně mi voní a ráda ji používám. V tomto případě mě ale vůně překvapila. Připomněla mi vůni levandulového extraktu, který jsem zkoušela očichávat v Budapešti. Je to zkrátka trochu jiná vůně než u čerstvé levandule lékařské na zahradě, ale nevím, jestli vůni ovlivňuje třeba druh či zpracování levandule. Sprej je perfektní, vytváří velmi jemnou mlhu z kapiček, takže je příjemné stříkat levandulovou vodu přímo na obličej.

Levandulová voda Wetyzo je BIO a je vhodná pro všechny typy pleti.

Myslím, že ji do léta vyplácám, a pak bych ráda vyzkoušela Růžovou vodu, věřím že bude pro letní dny nádherně osvěžující!

Wetyzo jemná čistící pěna na obličej

Příjemná lehoučká bílá pěna je jako obláček v ruce. Krásně se s ní pracuje a je velmi šetrná ke kůži. Díky pumpičce se jemná čistící pěna na obličej Wetyzo velmi snadno dávkuje. Můžete ji používat ráno i večer. Večer se nejprve pečlivě odličte. Pak, na navlhčenou pleť napumpujte na dlaň pěnu a dále prsty rozmasírujte pěnu po obličeji a dočistěte tak svou pleť. Nakonec smyjte obličej vodou a osušte. Můžete nanést sérum proti akné.

Wetyzo akné sérum

Na tento přípravek jsem byla obzvlášť zvědavá. Wetyzo akné sérum je hnědě zbarvená poloprůhledná tekutina gelové konzistence, která se snadno rozetře a na kůži v tenké vrstvě velmi rychle zasychá. Vytvoří tenký film, který pocitově i na pohled připomíná pleťovou masku. I když se doporučuje používat až dvakrát denně, já ji doporučuji spíš na večer, protože jemně zabarví kůži a nechá na ní jemný film. Sérum je lehce cítit, vůně mi připomíná něco jako skořici.

Co se účinků týče, opravdu mi přijde, že lehce vysuší kůži a pomáhá proti akné.

Závěrem

Wetyzo nabízí zajímavé přírodní produkty, které určitě vyzkoušejte. Jako u každé kosmetiky zkoušejte opatrně, nejprve v menším množství. Na kosmetické produkty Wetyzo jsem neměla žádnou reakci a nejoblíbenějším produktem se zatím stala jemná čistící pěna, která je moc příjemná. ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu