0
Doporučené Recenze

Značkové zboží se super slevou? Zkuste Lounge by Zalando

V rádiu často běží reklama, jak si na Zalandu můžete koupit značkové zboží se slevou až 20%. Ale co kdybych vám řekla, že znám e-shop, kde můžete pořídit nové značkové zboží klidně i se slevou 80%? Seznamte se s Lounge by Zalando!

Od všeho něco a pořád se točí!

Na Lounge by Zalando najdete spoustu věcí, v nabídce mají více jak 2 500 produktů! Boty, kabelky, hodinky, oblečení, věci do domácnosti… Je ale potřeba se nejdřív zaregistrovat, abyste měli ke zboží přístup. Já jsem si vybrala krásné nové sportovní boty značky Asics. Tuhle značku znám, ale jak člověk často šetří každou korunu, tak si o nich spíš nechávám zdát. Ale protože se najednou objevily na Lounge by Zalando se slevou 49%, tak jsem jim neodolala.

Také jsem si vybrala pyžamo se slevou téměř 60% a měla jsem prima pocit, že jsem hezky ušetřila. Navíc mě dostala značka Barbour. Řekla jsem manželovi, že když mi začne místo Barbora říkat Barboura, tak je tohle vlastně pyžamo s mým jménem! 😀

Stejné zboží na Lounge by Zalando ale neleží trvale, jde o kampaně, které jsou časově omezené a lidi, řeknu vám, musíte být rychlí. Pokud máte nějaký vytoužený kousek, vůbec neváhejte, protože zákazníci jsou jak kobylky a než se nadějete, u vyhlédnutých bot vám zmizí velikosti, ani nemrknete.

Značky, na které se můžete těšit

Mazi známé značky, na které můžete na Lounge by Zalando narazit, patří například Adidas, Calvin Klein, Levi´s, Nike, Converse, Diesel, Versace, Only, Gabor, Tamaris, Ecco, Geox a mnoho dalších!

Vybírejte rychle, ale pečlivě

Já si prošla nákupní horečkou asi před dvěma lety, a teď už se snažím zaměřit na nákup věcí, které potřebuji nebo mi vydrží dělat radost déle než jen první den. I když uznávám, že “lovit” prima věci na Lounge by Zalando je příjemně adrenalinový zážitek, vybírám pečlivě, abych nehromadila věci, které bych pak musela s těžkým srdcem třídit a vyklízet, protože náš byt není nafukovací. To mi připomíná video na YouTubu, z kanálu WheezyWaiter, kde řeší decluttering (přeloženo po mém jako debordelizace). Jeho videa mám ráda, testuje nejrůznější teorie, jako třeba, jestli se dokáže do měsíce naučit stát na hlavě nebo co se stane, když se měsíc stravuje jako vegan. Jsou to videa v angličtině, ale ten chlápek je vtipný a videa jsou zajímavá. Jestli vás angličtina neodrazuje, rozhodně doporučuji na jeho videa mrknout. A dobrá rada na závěr zní – určitě si projděte nabídku Lounge by Zalando a vybírejte věci, které využijete, a které si užijete! ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu