0
Doporučené Recenze

Recenze produktů MinusAge

V dnešní recenzi se vrátíme k výrobkům Minus Age, o kterých jsme si povídali před Vánoci.

Minus Age – zdraví v kapsli

Když jsem přemýšlela, jak popsat produkty, které Minus Age nabízí, rozhodla jsem se pro výraz “zdraví v kapsli”. Jde totiž skutečně o produkty ve formě kapslí, které mají za úkol podpořit naše zdraví a dlouhověkost. Některé podporují zažívání, jiné obranyschopnost, snižují únavu, podporují zdraví kostí a kloubů a tak dále.

V nabídce Minus Age najdete:

Kombinování doplňků

Dle slov paní z Minus Age se doplňky vzájemně doplňují, takže dodržujte doporučené dávkování a můžete užívat v jeden den klidně Liposomal C, Fullbiotis i Magnesium, přičemž se doporučuje Liposomal C užít ráno či dopoledne, Fullbiotic během dne s jídlem a Magnesium navečer, aby se dobře vstřebalo do organismu.

Kdo může doplňky užívat

Vždy se držte přiložených informací o užívání. Pro mnohé produkty například platí, že je nesmí užívat děti a těhotné ženy. Já spadám mezi osoby, kteří mohou doplňky užívat bez problémů, proto jsem se je rozhodla otestovat.

Minus Age a já

Doma mám praktické balení všech těchto skvělých doplňků, takovou hezkou sadu a testuji jednotlivé produkty spolu se svým manželem. Sada obsahuje šest produktů (Liposomal C, Bioelixír, Vitamin D3, Fullbiotic, Magnesium, a Melatonin). Krabičky jsou ve velké papírové krabici, která je drží pohromadě, a tak nemusíte hledat, co jste kam založili. Krabičky jsou z boku hezky barevně odlišené, s minimalistickou a přehlednou grafikou. Na každé krabičce je velkým a dobře čitelným písmem napsáno, jaké doplňky v ní najdete. V praktických blistrech, které udržují kapsle před konzumací tak čerstvé, jak je to jen možné, se nachází kapsle, které se snadno vyjmou i spolknou, ideálně s pomocí vody k zapití.

Je obtížné hodnotit účinek u takových produktů, protože pro zdraví hraje roli také plno dalších faktorů, jako je životní styl – strava, pohyb, psychická pohoda a další. Přesto vás ale mohu uklidnit – rozhodně nemám pocit, že by mi kapsle zatím jakkoliv škodily a byly znatelné vedlejší účinky. Nyní pozoruji, že je mé zdraví při nejmenším stejné, nepadají mi moc vlasy ani mi neslezly nehty. 😀 Vlastně mi přijde, že mi zmizeli bílé flíčky na nehtech, které obvykle odkazují na nedostatek vitamínů.

Takže za mě palec nahoru. Vyzkoušejte produkty Minus Age a podpořte své zdraví, zvláště teď v zimě to vaše tělo jistě ocení.

Závěrem

Teď v zimě nám tady v Evropě často chybí vitamin C nebo D, a přitom je potřebujeme pro silnější obranyschopnost. A co si budeme povídat – spolknout kapsli od Minus Age nám zabere podstatně méně času a peněz než si za sluníčkem a vitamíny vyrazit někam na Kanáry. 🙂 Takže pokud chcete některý z doplňků nejprve vyzkoušet, než si koupíte celou sadu, zkuste Liposomal C a Vitamin D3.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu