0
Doporučené Recenze Recepty

Recenze knihy Mladší za dva týdny

Přiznám se, že mě název knižní novinky Mladší za dva týdny od Gabriely Peacock pobavil. Za dva týdny možná mladší nebudu, ale kdo by nechtěl alespoň vypadat a cítit se mladší?

Gabriela Peacock je Češka. Zase jedna krajanka, která to dotáhla daleko, jupí! Žije v Londýně a je známá nutriční terapeutka, která dokonce radila s výživou členům královské rodiny. Na fotkách knihy uvidíte krásnou mladě působící modelku (autorku), která je zjevně ideální pro knihu o mládí, zdraví a kráse.

Autorka už má za sebou jednu knihu, která se pro velký zájem musela dokonce dotisknout. Jde o knihu Úžasnější za dva týdny. Pokud se chcete seznámit s autorkou trochu víc “vizuálně”, můžete se podívat na její návštěvu u Jana Krause.

Můj názor na Mladší za dva týdny

Pevná obálka v sympatickém odstínu modré a fotkou autorky v krásných šatech jistě působí příjemně. Při čtení knihy rozhodně nemáte pocit, že by na vás autorka šetřila nejrůznějšími informacemi z oblasti výživy a jejího vlivu na tělo. I obsah knihy působí příjemně, font je (až na nadpisy v informačních boxech) krásně čitelný, kniha je sympaticky barevná a plná zajímavých informací. Přibližně dvě třetiny knihy se věnují povídání o výživě, zbývající třetina obsahuje čtyřicet receptů, které, alespoň podle mého názoru, vypadají lákavě. Co se teorie týče, přemýšlím, že některý z jejích programů a receptů vyzkouším. Minimálně by mi neuškodilo ubrat cukr a přidat tekutiny. 😀

Kdybych to měla shrnout, pro rozšíření obzorů v oblasti výživy a pro vyzkoušení zdravých receptů kniha rozhodně stojí za přečtení. Je na každém, jestli bude chtít vyzkoušet některý z plánů, které autorka navrhuje, ale i kdybyste nakonec jen získali zajímavé informace, které by pozitivně ovlivnili výživu, pak věřím, že tato kniha splnila svůj účel. Těším se na to, s čím autorka přijde příště.

O knize Mladší za dva týdny

Knihu Mladší za dva týdny napsala Gabriela Peacock, kniha má pevné desky a 208 stran. Vydalo ji nakladatelství Euromedia pod značkou Esence a já jim tímto za výtisk velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Stáňa
    19.12.2023 at 18:16

    Koukala jsem na ni v knihkupectví, ale asi si ji nechám ujít – knížek o stravování už jsem přečetla slušnou hromádku…

    • Odpovědět
      Bára
      6.1.2024 at 20:03

      Číst to je jedna věc a dodržovat druhá, viď? Alespoň já to tak mám. 😀

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu