0
Doporučené Recepty

Nustore.cz – dobroty značky Nupreme, které doporučuji vyzkoušet

Letos jsem byla moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet dobroty značky Nupreme z e-shopu Nustore.cz. A samozřejmě, že se s vámi podělím alespoň o dojmy, když už z dobrot nezbyl ani drobeček. 😀

Nupreme a Nustore.cz

Produkty značky Nupreme najdete na e-shopu Nustore.cz. Jejich produkty jsou zaměřené především na kvalitu a  čistotu surovin, využití bio superpotravin a funkčních složek. Nabídka je příjemně rozmanitá, nabízí jak různé potraviny, nápoje, tak i doplňky, jako jsou vitamíny a minerály v kapslích.

Co jsem si z Nustore.cz vybrala já

Já si vybrala ze sekce SuperSnacks arašídové krémy s čokoládou, sadu Čokoládový ráj NUPREME a tortilové chipsy BIO NUPREME. Byla jsem opravdu zvědavá, co mě čeká.

Tortilové chipsy BIO NUPREME

Ochutnala jsem obě příchuti, himalájskou sůl a zakysanou smetanu s cibulí. Jde vlastně o kukuřičné chipsy, které mi okamžitě připomněli všechny ty kukuřičné křupky, co jsem kupovala dětem, když byly ještě v kočárku. Tyto chipsy od NUPREME nejsou smažené, jsou bio a bezlepkové, hezky křupou a mají příjemnou chuť.

Čokoládový ráj Nupreme

Balíček s názvem Čokoládový ráj Nupreme obsahuje dva balíčky Collagen Beauty Bons, dvě balení Energy Bons a dvě kolagenovo proteinové tyčinky.

Ve zkratce – Zdravé a chutné mlsání bez výčitek.

Kolagenové Beauty bons mají hlavně zezačátku velice příjemnou čokoládovou chuť a upřímně se mi líbí i jejich “žvýkavost”. Kávové bonbonky Energy Bons jsou rovněž skvělé. Díky nim jsem během dopoledních hodin v kanceláři zaháněla chuť na sladké.

Proteinové tyčinky mají krásná balení, což je něco, co mi nikdy neunikne. Tyčinka ve zlatém obalu má příchuť slaný karamel, ta v modrém obalu zase kokos a karamel. Když rozbalíte například karamelovou, ucítíte příjemnou karamelovou vůni. Tyčinka je zabalena v čokoládové polevě s nízkým obsahem cukru, její obsah sem tam jemňoulince pokřupává, je bezlepková, obsahuje 36 % kvalitních bílkovin (z toho skoro 6 g tvoří špičkové kolagenové peptidy) a snadno se konzumuje, proto se výborně hodí na cesty.

Arašídové krémy

Nejvíc jsem si ale zamilovala arašídové krémy s čokoládou, které využívám pro přípravu ovesných tyčinek. Doporučuji výhodné balení, kde máte arašídové krémy s bílou, hořkou a mléčnou čokoládou. Mají moc příjemnou arašídovo čokoládovou chuť i jemnou vůni a například právě do domácích ovesných tyčinek jsou naprosto skvělé. Mají ale pochopitelně širší využití, záleží na vás, jak a do čeho se je rozhodnete využít.

Celkový dojem z produktů Nustore.cz je skvělý. Jejich produkty jsou chuťově příjemné a berou ohled na zdraví. S radostí je doporučuji. 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Stáňa
    2.2.2024 at 23:47

    Nepohrdla bych ničím, nejvíc mne ale láká arašídové máslo.

    • Odpovědět
      Bára
      3.2.2024 at 7:30

      To mi taky přišlo, z toho, co jsem si vybrala, nejlepší. 🙂 A jsou moc dobrá všechna tři.

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu