0
Recenze Vzhled

Kouzlo Zázračného kelímku od Oriflame

Když jsem psala tenhle článek, dívala jsem se na stránky Oriflame a zjistila jsem, že je momentálně Zázračný kelímek (Tender Care) v akci! Jeden je za 99 korun (to nezní moc jako akce, ale…), dva za 149 korun a tři jen za 179 korun! Takže jsem si během psaní dala pauzu a hledala, kde si můžu nejblíže objednat tyhle kelímky.

Už tak jich doma mám asi pět, ale protože je používám každý den, tak se můžu zásobit. Zázračný kelímek je beze sporu jeden z nejoblíbenějších a nejprodávanějších výrobků značky Oriflame a u mě patří mezi nejlepší balzámy na rty.

Použití

Zázračný kelímek lze používat nejen jako balzám na rty, ale také pro zjemnění kůže třeba na loktech, pod nos (když ho máte odřený při rýmě) či v okolí nehtů (nehtového lůžka). Já ho mám především jako balzám na rty. Je pravda, že je poněkud nepraktické muset strkat prst do kelímku, když si chcete přetřít rty, ale já si myji ruce v jednom kuse a když jsem mimo dosah umyvadla, tak používám jako balzám nějakou praktičtější tyčinku. Kdysi vyráběl Oriflame dva krásné balzámy na rty ve tvaru a obalu jako rtěnka (obrázek níže), nyní mají v nabídce trochu jinou verzi, ale taky bych jí ráda vyzkoušela. Zatím jsem neměla tu možnost. Co se týče vzhledu, starší se mi líbily víc.

Zázračný kelímek skutečně zjemní rty během okamžiku, dobře se vstřebává, konzistence je příjemná a vůně až opojná! Ta konzistence trošku připomíná vazelínu, je ale trošku jiná, taková snazší na roztírání a rozhodně příjemnější. Zázračný kelímek obsahuje včelí vosk a vitamín E (dle oficiálního popisu Oriflame).

Vůně

Jednou z hlavních předností kelímku je jeho vůně. Můžete si pořídit klasický kelímek, mandlový, medový, skořicový, karamelový, čokoládový, kokosový, borůvkový, černý rybíz, růžový, brusinkový nebo vanilkový. Vidíte, že je opravdu na výběr. Nově najdete v jejich nabídce také Zázračný kelímek s moruškovým olejem a před časem vydali speciální Zlatý kelímek (ale tam šlo jen o obal v zlatavé barvě, nikoli o nějaké speciální složení). Můj momentálně nejoblíbenější je borůvkový Zázračný kelímek. Ta vůně je opravdu moc příjemná. A teď patří mezi kelímky v akci! Jupí!

Suma sumárum

Zázračný kelímek od Oriflame doporučuji! Pokud vám vadí manipulace (tedy strkání prstu do kelímku), navrhuji si pořídit nějaký štěteček na rty v pouzdru, který budete nosit a používat s kelímkem. Vyzkoušejte různé vůně, aby jste si našli takový, který si zamilujete právě vy.

Některé obrázky převzaty z cz.Oriflame.com

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu