0
Ostatní Rodina

Slevový kód na mamavis.cz

Krásný pátek přátelé,

víte, že už tento víkend je první adventní? To znamená, že budu muset někde vyštrachat asi sedm let starý věnec, který jsem vyráběla, dát na něj svíčky, umístit jej na jídelní stůl a doufat, že ho naše kočka nedorazí.

Dnes ale nechci psát o věncích, to snad až příště, dnes mám pro Vás slevový kód od mamavis! Už jsem se na tomto blogu o této značce zmiňovala, jde o geniální zábaly podle Vincenze Priessnitze. Tyto zábaly nejspíš znáte, i moje maminka je na nás jako děti používala. Tenkrát to ale bylo mnohem víc práce, mokrá látková plena, igelit a ručník, to vše poskládat a umístit nějak pohodlně na chudáka nemocného. Dnes je to jednoduchý a praktický zábal od mamavis, kde jen navlhčíte studenou vodou přiložený pruh látky, zasunete jej zpátky do poutek a celý zábal upevníte za pomoci suchého zipu pohodlně na krk. Ať jde o krk dětský nebo dospělý.

Tyto zábaly se využívají při bolestech v krku nebo při kašli, ale na mamavis najdete i zábaly na další části těla, kde zabírá na řadu dalších obtíží.

Moje dcera si v pátek stěžovala na bolet v krku, proto jsem si na mamavis vzpomněla. Podzim a zima jsou obdobím, kdy podobné obtíže řešíme víceméně všichni. A to nemluvě o coronaviru. Takže, na co můžete využít svůj slevový kód?

Na zábal na krk pro děti (dětská laryngitida, angína, bolest v krku, ztráta hlasu).

Na zábal na krk pro dospělé (angína, běžné nachlazení, ztráta hlasu, bolest krční páteře).

Nebo na dárkové balíčky (když už tu máme ty Vánoce). 🙂

Kód na slevu 10% + malý dárek (PŘEKVAPENÍ) na tyto výše uvedené produkty:

XMA1

Akce platí do 31.12.2020

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu