0
Recenze Vzhled

Rychleschnoucí laky, řešení pro činorodé matky!

Žena má o sebe pečovat, to mě naučila maminka. V první řadě to znamená dbát o osobní hygienu, udržovat si umyté vlasy, oholené podpaží a tak podobně. Teprve až pak jde o líčení, lakování nehtů a to ostatní.

Lakování nehtů u maminek

Většinou mám ruce nalakované průhledným lakem, ale jednou za čas  si dopřeji lak barevný. U toho ale musí člověk dávat pozor, aby nenosil lak popraskaný, to nevypadá nikdy dobře. V takovém případě ale přichází potíž známá každé mamince.

Když jste rodič, nemáte tolik času, aby jste si mohli nalakovat nehty a nechat je v klidu uschnout. Většinou, sotva dolakujete desátý (nebo dvacátý nehet), je najednou zapotřebí vašich rukou. Třeba začne některé dítě volat, že potřebuje utřít zadek. Nádhera. Zákon schválnosti, dalo by se říct.

Řešení

Jediné řešení je rychleschnoucí lak. Barevný lak už jiný ani nekupuji.

Urychlit schnutí normálního laku můžete nejen obvyklým mácháním a třepáním rukama, ale taky třeba ponořením nehtů do studené vody nebo pokapáním (nebo posprejováním) “speed dry” přípravkem. Taky studený vzduch z fénu se dá použít, z dostatečné vzdálenosti, aby nezdeformoval vrstvu laku na nehtu. Přesto je ale většinou rychleschnoucí lak stejně suchý rychleji.

Rychleschnoucí laky jsou suché obvykle do minuty a prodávají je v drogerii (zkuste DM, Tetu nebo Rossmanna) i na eshopech (třeba na krasa.cz).

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu