0
Domácnost Doporučené Rodina

Tescoma slaví 30 let a nabízí slevy (+ 3 tipy, na co je využít)

Česká společnost Tescoma slaví 30 let svého působení na trhu, a tak nabízí od 7. do 14. listopadu 2022 při nákupu nad 699 Kč 20% slevu.

Tato akce mi přijde vhod, protože za chvilku jsou Vánoce. Přijdou vhod různá vykrajovátka, formičky a další doplňky pro vánoční pečení. Ale nejen to. Chci vám dát pár skvělých tipů, co by nemělo při prohlížení nabídky e-shopu Tescoma ujít vaší pozornosti.

1/ Zdobící tužka Delícia

Mám ji doma a ano, používám ji. Dokonce několikrát do roka, nejen na vánoční perníčky. A když si připravíte náplň, můžete s tužkou pohodlně zdobit perníčky, sušenky, psát na polevu na dortu… Zkrátka, co vás napadne. Fantazii se meze nekladou. Tužka se snadno čistí, což je pro mě nesporně velké plus, snadno se používá a má několik nástavců, díky kterým si můžete zvolit, jak bude zdobící linka vypadat. Dnes je zdobící tužka Delícia dokonce v akci se slevou 22% (takže se na ni sice nedá uplatnit narozeninová sleva, ale je levnější než by byla s narozeninovou slevou). Vážně vřele doporučuji.

2/ Formičky na cukroví

U některých formiček najdete slevu 22%, u jiných si zadáte narozeninový kód a máte slevu alespoň 20%. Pokud ale ještě nemáte doma formičky na cukroví, tohle je skvělá příležitost doplnit (nebo vytvořit) zásoby. Máte rádi včelí úly, kterým se také říká vosí hnízda? Kupte si formičky na plněné cukroví. Máte rádi linecké cukroví? Pak se podívejte na vykrajovátka na linecké cukroví. A máte rádi vanilkové či kakaové rohlíčky? Podívejte se na speciální formu Delícia, díky které bude chystání rohlíčků podstatně jednodušší. Nevím jak vám, ale mě se vždycky podaří udělat rohlíčky tak, aby mi víc zhnědly konce, zatímco středy jsou krásně světlé. Vím, že je to tím, že ty rohlíčky nejsou rovnoměrné, přes všechnu moji snahu. Proto teď nad touto formou vážně uvažuji.

3/ Sada na výrobu vlastních tyčinek (super do svačiny)

Odkloním se trochu od svátků a řeknu vám, že tahle sada je podle mě skvělá! Máte možnost si udělat svačinu, nebo dětem dát do svačiny tyčinky vlastní výroby. V sadě je mimo všechny potřebné součásti pro výrobu také sešit s recepty.

Narozeninová sleva se nevztahuje na zlevněné zboží a dárkové poukazy. Slevy nelze sčítat. V e-shopu nezapomeňte v 1. kroku objednávky zadat Slevový kód:

SLAVIME30

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu