0
Doporučené Recenze

Seznamte se s nabídkou od Dobrytextil.cz (+ slevový kód v článku!)

Ahoj všichni,

dnes tu mám další zajímavý e-shop, kde si můžete vybrat skvělé věci. Jestli jste ještě neslyšeli o e-shopu dobrytextil.cz, tak se na něj pojďte se mnou podívat! A pozor – na konci článku na vás čeká slevový kód!

Dobrytextil.cz a jejich bohatá nabídka

Na e-shopu dobrytextil.cz se prodává především textil, a s radostí mohu říct, že za příjemné ceny. Kromě českého trhu působí také na Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Německu a Rakousku. Kromě klasického výběru produktů máte také možnost si vybrat určitý druh zboží a nechat si na něj něco vytisknout nebo aplikovat nášivku. Takže pokud hledáte textil pro firmu, třeba firemní trička nebo kšiltovky, tak jste na správném místě.

Jak si nechat potisknout textil

Je to jednoduché. Na stránkách dobrytextil.cz si vyberete textil vhodný pro potisk nebo aplikaci výšivky, kontaktujete je a dodáte jim podklady. Těmi podklady myslím, co a kde přesně chcete chcete potisknout, kolik jste vybrali kusů, jakou chcete barevnou variantu a čím to chcete potisknout (například logem, že).

Kvalitní oblečení a další produkty

V nabídce najdete hlavně volnočasové i pracovní oblečení a textilní doplňky pro domácnost (jako jsou například ručníky či povlečení). To ale není vše, můžete si vybrat také boty, kšiltovky, čepice, tašky, kufry a mnoho dalšího. Jejich nabídka je široká a nezapomínají ani na děti, dokonce i v sekci s pracovními oděvy! Můžete tak své ratolesti pořídit dětské montérky, reflexní vesty nebo třeba zahradní rukavice. Já se zastavím především u oblečení, zaujaly mě totiž mikinové šaty a skvělá trička, která vám musím ukázat!

Mikinové šaty Snap

Abych vám ukázala něco tak říkajíc “naživo”, vyfotila jsem mikinové šaty Snap od značky Malfini, které jsem si vybrala. V nabídce byla celá řada krásných barevných variant, tak jsem měla trochu problém vybrat jednu, ale nakonec to vyhrála krásná Královská modrá, kterou mám moc ráda a z nějakého záhadného důvodu si myslím, že mi docela sluší. Šaty Snap jsou skvělé, jsou velice pohodlné, příjemný kvalitní materiál a v tomhle zimním období je určitě budu nosit pořád. Když si k nim vezmu punčochy, bude mi krásné teplo a pořád budu vypadat dobře, jupí! Trochu zbytečná je pro mě kapuce, ale zato kapsy, kam si můžu celou zimu strkat kapesníky, které pak budu lovit v pračce (protože je samozřejmě v kapsách opět zapomenu), ty rozhodně využiji! Jen musím ty kapesníky hezky skládat na plocho a ne je muchlat do kuličky, aby se mi šaty v oblasti břicha, kde jsou kapsy umístěné, nevzhledně nevzdouvaly. Šaty se dají prát na 40°C, nepatří do sušičky, ale dají se žehlit. Obsahují 65% bavlny a 35% polyesteru. V případě těchto šatů i následujícího trička musím říct, že se mi líbí, že jsou bez potisku. Zkrátka, v jednoduchosti je krása. 🙂

Dámské tričko Origin

Jako další jsem si vybrala trička ze série Origin, která, a teď pozor, už moc dobře znám! Máme je totiž už pár let jako firemní trička, a proto mohu upřímně říct, že jsou úžasně pohodlná, slušivá a vydrží. Nedávno jsme ve firmě nechávali přidělat další, protože každý chtěl víc barevných variant a každý je nosí i mimo práci. Mají u nás ohromný úspěch. Mě se moc líbí, jak mi krásně dámské tričko Origin tvaruje postavu, kterou, pojďme si to upřímně přiznat, dokonalou rozhodně nemám. Zkrátka je to vážně dobrý střih (lehce vypasovaný, ale ne příliš), který mám vyzkoušený, a vím, že mi sluší. Na těchto tričkách je důležité zmínit, že jsou vyrobena z certifikované bio bavlny GOTS a nesou označení fair trade. V nabídce je plno krásných barev, počítám, že si jich časem ještě pár přikoupím.

Myslím, že jsou to ta nejlepší jednobarevná trička s krátkým rukávem, jaká mám momentálně v šatníku.

 

Slevový kód 10 % na produkty z dobrytextil.cz

Mám velikou radost, že vám nyní mohu nabídnout slevový kód, který můžete pro svůj nákup použít! Stačí při nákupu na stránkách dobrytextil.cz jen zadat kód BARYBLOG10 a získáte slevu 10% na svůj nákup. Kód platí do konce dubna 2024.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu