0
Doporučené Recenze

Pojďte se mnou objevit zajímavé produkty z e-shopu Zdraví bez chemie (+slevový kód)

V dnešním článku navštívíme e-shop s krásným názvem Zdraví bez chemie. Prohlédneme si hezky zblízka produkty, které mě cvrnkli do nosu, jako oříšky Popelčina tatínka! 🙂

E-shop Zdraví bez chemie

Na e-shopu zdravibezchemie.cz najdete celou řadu zajímavých produktů pro podporu zdraví. Líbí se mi především jejich přírodní repelentní produkty, ale najdete toho u nich mnohem víc. Například výživové doplňky, potřeby do domácnosti nebo nejrůznější produkty k péči o tělo.

Co jsem si vybrala a proč?

Moji pozornost ihned upoutala široká řada repelentních produktů, z nichž jsem si vybrala citronelový olej a sprej proti hmyzu. Obojí vím, že využiji, protože mám ráda citrusové vůně a nenávidím klíšťata a hmyzí štípance (a rizika s tím spojená). Líbí se mi, že je obojí zcela přírodní! Myslím ale, že sprej vypotřebuji rychle, protože denně chodím na procházky do lesa a letos je hodně klíšťat aktivních už snad někdy od února (já to taky nechápu).

Repelent Incognito

Až budete přemýšlet, kde koupit repelent, a ideálně 100% přírodní repelent, tak zkuste repelent Incognito. Tento repelent ve spreji můžete zakoupit jako 50 ml nebo 100 ml balení, ale můžete si také pořídit další repelentní přípravky, jako je repelentní roll-on, vonné tyčinky, šampon proti vším a hmyzu, hydratační repelentní krém, repelentní osvěžovač vzduchu, luxusní citronelové mýdlo proti hmyzu, bio citronelový olej, opalovací minerální krém SPF30 nebo hydratační tělové mléko po opalování. S takovým arsenalem doufám udržíme tohle léto hmyzáky pod kontrolou!

Já mám teď repelent ve spreji (100 ml balení) a jak uvidíte dál, tak i bio citronelový olej. Sprej by měl být účinný proti komárům, muškám, písečným mouchám, ovádům, klíšťatům a dalšímu hmyzu. Podle obalu na výrobku je sprej použitelný je pro celou rodinu, včetně dětí od 6 měsíců.

Skvělé je, že by měl být účinný až 4 hodiny!

Mě momentálně nejvíc znervózňují klíšťata, ale i komáři přenáší pěkně hnusné nemoci a tohle je krásně univerzální přípravek, který by měl odrazovat plno druhů hmyzu. I když teď mi přijde, že funguje dobře, přesto největší zatěžkávací zkouškou projde v létě u táboráků a během stanování. Budu se snažit si vzpomenout, abych vám dala vědět, jak testování probíhá i v takových podmínkách. Sprej stříká světle bílou tekutinu, která se snadno vetře do kůže, zprůsvitní a vstřebá se (zaschne) aniž by nechala viditelný film. Voní příjemně, lehce citrónově.

Repelent Incognito je klinicky testovaný. Obsahuje účinnou složku PMD přírodní olej blahovičníku citronového a neobsahuje DEET (dithyltoluamid) ani žádné jiné pesticidy či toxické chemikálie. Vzhledem k tomu, že při stříkání na oblečení či kůži člověk ledacos vdechne, mi absence pesticidů a jiných prevítů náramně vyhovuje.

Bio citronelový olej

Citronela mi nádherně voní. Hmyzu naštěstí ale ne, a tak se dá organický bio olej z citronely jávské krásně použít třeba do aromalampy, s jejíž pomocí mi vyvoní byt a vyžene hmyz. Je vhodný i do koupele nebo na masáže, ale protože jde o čistý esenciální olej, nepoužívejte jej nikdy přímo na pokožku! Stejně jako některé další esenciální oleje by mohl být pro kůži příliš agresivní a je třeba jej smíchat s nějakým “nosičem”, jako je například kokosový, meruňkový, mandlový nebo sezamový olej.

Certifikovaný citronelový olej má antibakteriální účinky a odpuzuje komáry a některý další hmyz. Je 100% přírodní, organický a veganský. Když citronelový olej nakapete do aromalampy, můžete se těšit na uklidňující účinky.

Kompresní punčocháče

Moje mamka dělala v nemocnici masáže pro rozproudění lymfatického systému. Funkční lymfatický systém umí zbavovat tělo škodlivin a s tím i (mimo jiné) bojovat s celulitidou. Pro boji s celulitidou mi doporučila nosit i kompresní punčocháče, díky kterým se zlepší krevní oběh a zmírní projevy celulitidy.

Dobře mami, jdu to zkusit!

Opakovaně použitelné silikonové náplasti na vrásky

Tak opakovaně použitelné silikonové náplasti na vrásky mě rozhodně zaujaly. Něco takového jsem v životě neviděla, na rozdíl od vrásek, které se začínají pomalu ale jistě prohlubovat. Tento produkt měl řadu výhod. Je to příjemný pružný materiál, který se snadno používá. Také je prima následný pocit na kůži. Nevím, jestli jsem si to nevsugerovala, ale po sundání jsem měla vyloženě lepší pocit z kůže na svém obličeji, krku i dekoltu. Nevýhodou je, že já prostě dvě hodiny (případně i víc) nevydržím nehnutě, a proto se jednotlivé díly krabatily, nebo po krajích pomalu odlupovaly (na to ale, že jsem nevydržel v klidu, držely překvapivě dobře). Nebyl to tedy ale problém produktu, jako spíš toho, že nevydržím v klidu. Pokud víte, že alespoň dvě hodiny nebudete rušeni a můžete si v klidu připlácnout jednotlivé silikonové díly na kůži, pak tohle určitě vyzkoušejte.

Slevový kód a pár slov závěrem

Dokázala bych najít i další prima produkty, které by se mi z e-shopu Zdraví bez chemie hodily, protože jejich nabídka je celkem rozmanitá a zajímavá. E-shop je přehledný, ale pokud můžu být grafik – hnidopich, zkusila bych upravit na logu slovo chemie do nějaké viditelnější barvy a logo nahrát v svg, aby nebylo rozostřené (nemůžu si pomoct, promiňte. Vidíte? To je ukázka profesní deformace v praxi :D).

E-shop zdravibezchemie.cz si rozhodně prohlédněte a doporučuji určitě vyzkoušet citronelový olej do aromalampy, voní vážně krásně. 🙂

Konečně také přináším slíbený slevový kód, abyste při svém nákupu ušetřili. Stačí zadat během nákupu do příslušného políčka heslo BARY15 a získáte slevu krásných 15 % na celý nákup. 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu