0
Doporučené Ostatní

Nový rok, listování knihami a ještě pár slov

Moji milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku společně a já jsem za to moc ráda. I pro tento rok si pro vás chystám celou řadu různých článků a recenzí. První novinkou je projekt “Listování”, tedy ukázky, kdy ukazuji na Instagramu (ve videích), jak vypadá obsah různých knih. Pro leden jsem vybrala 31 českých i zahraničních kuchařek. Dělám to proto, že sama jako čtenář často hledám fotky nebo video ukázky knížek předtím, než se pro nákup rozhodnu. Chci, abyste tu možnost měli také. 🙂 Pokusím se dostat tato videa i sem na blog, ale zatím se přiznávám, že mám problém s komprimací souboru, takže pro jistotu doporučuji sledovat i můj Instagramový účet, kam přispívám vším, co mě “cvrnkne do nosu”.

Loňský rok byl u nás doma skvělý. Jak jistě víte, přibyl nový člen rodiny, fenka zlatého retrívra Happy (psala jsem už, že má na jedné noze šest prstů?) a teď o Vánocích nám přibyl ještě mladý veselý a inteligentní andulák František, který byl zřejmě v minulém životě úspěšným artistou. Ty kotrmelce, co předvádí, ve mě vzbuzují čirý údiv. V každém případě si ale připadám šťastná, jak mám kolem sebe lidi a zvířata co miluji. Ještě bych tu naší rodinku nechala klidně o pár členů rozrůst, ale držím se zatím svého snu víc cestovat s rodinkou a už teď je tu plno zvířátek, kterým budeme muset v případě některých (v případě anduláčka všech) výjezdů shánět hlídání. Stejně si myslím, že teď je vše přesně tak, jak to teď má být. A kdo to zase bude obracet na covid, když tady mluvím o zvířátkách, tak toho ujišťuji, že téma covid, smrt a omezování se v tomto článku konat prostě nebude.

Pro letošní rok 2022 mám ale i výtvarné plány. Schválně, jestli překonám svůj portrét mandrila? Ten je totiž jednoznačně tím nejlepším obrazem, jaký jsem kdy namalovala. Jestli se na něj chcete podívat, je na e-shopu (tento blog, sekce Obchod), ale ilustrační fotka nevystihuje, jak skvěle ve skutečnosti vypadá. Možná zvážím, že by ho někdo přefotil, ale realita je realita, u obrazů je to prostě vždycky trochu o něčem jiném, vidět ho na fotce a nebo naživo. Možná za to může nějaká zvláštní energie, kterou fotoaparát nedokáže správně přenést.

Dále vás chci seznámit s bullet journalem, o kterém jsem celkem nedávno psala článek, povzbudit ve vás pocit radosti díky Lednové výzvě (dnešní úkol byl poslechnout si oblíbenou písničku, tak tady přidávám svoji. Samozřejmě, že se výzvy zúčastním taky, to je jasný, ne? 🙂

Také chci inspirovat ty, kteří musí trčet z dětmi doma, ať už z jakéhokoli důvodu, k zábavným aktivitám. Stáhněte si moje nové pdf Karanténa aneb jak se doma s dětmi zabavit.

Říkala jsem si, jak je úžasné, co všechno rok 2021 přinesl. Jak mě život vedl nějakým směrem a děly se mi věci, které by mě ani nenapadly. Můžete si něco plánovat, ale pak stejně puf! a stane se něco nečekaného. A kolikrát naprosto skvělého. A těch úžasných a různorodých lidí, co mi přišlo do cesty, to mi dělá radost už jen když na to pomyslím! Jsem strašně zvědavá, jaký bude rok 2022. Co se všechno stane, koho potkám, co zažiji. Kam mě cesta dovede. A pokud budu chtít, aby to vyznělo ještě trochu mystičtěji a důrazněji, tak napíšu Cesta s velkým C! 😀 Budu také doufat, že některé věci zůstanou tak skvělé, jaké jsou teď. A že budu mít kolem sebe pořád svoji skvělou rodinu a skvělé přátele. Vám přeji, aby byl rok 2022 přesně takový, jaký si přejete. Aby se splnily všechny vaše sny, abyste byli šťastní a těším se, že se tady budeme v tomto roce “potkávat”. Jsem šťastná, že se mohu dělit o nápady, inspiraci, recepty, o všechno co mě osloví a věřím, že tím oslovím třeba i vás. Mějte ten nejkrásnější rok, přátelé. ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu