0
Malování

Ledňáček na tulipánu

Na svůj poslední obrázek, Třpytivého kolibříka, jsem velice pyšná. Koneckonců, je to asi můj nejlepší obrázek. Přesněji řečeno byl, do včerejšího večera, kdy jsem dodělala nový obrázek s názvem Ledňáček na tulipánu.

Jak asi víte, na začátku jsem si připravila dvě plátna o rozměru 25 x 30 cm. Potřebovala jsem, aby mi zaschla podmalba a mohla jsem v nejbližším volném čase pokračovat dál. Nejprve jsem namalovala kolibříka, ale chtěla jsem co nejdříve zpracovat i druhé plátno. Byla jsem nabitá radostí z předchozího úspěchu. Ve skutečnosti jsem ale nečekala, že nový obrázek, Ledňáček na tulipánu, kolibříka dokonce předčí!

Včera odpoledne, když byla chvilka času, jsem udělala bílou podmalbu siluety ledňáčka a tulipánu. Když jsem včera večer uspala děti, mohla jsem se pustit do detailů. Skončila jsem ve tři čtvrtě na jednu ráno, ale byla jsem tak nadšená z výsledku, že se mi (kupodivu) stejně ani nechtělo spát.

Tu opravdovou chuť do malování dalších (a občas dokonce i lepších) obrázků mi dodává rodina a přátelé. Všichni, co mě podporují. Za to jim moc a moc děkuji! ♥

Obrázky jsem fotila v různou denní i noční dobu, proto pokaždé vypadají trochu jinak. Doufám, že se Ledňáček na tulipánu bude líbit i vám 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu