0
Domácnost Doporučené Ostatní

Krásné krystaly Dória

Krásné páteční dopoledne, přátelé.

Na dnešní článek jsem se těšila, a chtěla jsem ho už napsat nějakou dobu. A teď na to konečně došlo! Budu vám povídat o krystalech z e-shopu Dória.

Už jste jistě na fotkách zahlédli moji malou sbírku krystalů, které jsem prakticky všechny získala od své kamarádky Míši (a jeden z nich mi koupil můj milovaný manžel k třicátým narozeninám, ten velký nádherný ametyst). Míša používá na internetu často speciální jméno Dória. Pod tímto jménem najdete nádherné vonné svíčky s krystaly a květy, překrásné krystaly všech možných tvarů a další věci, jako třeba krystalové hůlky nebo vykuřovadla.

Já jsem docela skeptik, abych se přiznala, ale z nějakého důvodu věřím, že krystaly skutečně mají od přírody zvláštní moc, a každý pomáhá člověku s něčím jiným. Ale hlavně a především – moc ráda si je prohlížím. Takže i kdyby nedělaly vůbec nic, tak už jen koukat, jak se na nich odráží sluneční (a měsíční) světlo je pro mě vždycky zážitek. A beru si je do rukou a žasnu nad odlesky, barvou a strukturou každého z nich. Svoji sbírku mám na malém skleněném talířku na stole, abych se mohla kochat. Některé kousky krystalů mi připomínají dokonce jídlo nebo věci!

Dobrý, co? 😀

Krásné a přírodní krystaly

U krystalů je takový nešvar, že aby byly zajímavější a lépe se prodaly, někteří lidé je dobarvují. To mi vadí. Ale Míša nejen že při pouhém pohledu řekne, co je jaký krystal zač a jaké má vlastnosti, ale docela dobře odhadne, jestli nebyl nějaký z nich dobarvený. Já chci jen takové kameny, které obarvila sama příroda. A přesně pro takové kameny Míša se svým manželem pravidelně jezdí a plní jimi svůj krásný e-shop.

Krystaly Dória

Když jsem u ní doma, je to přehlídka úžasných a krásných krystalů. Míša i její manžel jsou skuteční nadšenci. Vždycky když přivezou nové krystaly, koukám se na ně jako dítě v cukrárně. Už jen ty fotky, co dávají na Instagram a Facebook! To musíte vidět.

Ale nejen na sociálních sítích , ale právě i na e-shopu mi krystaly vyráží dech. Jen se podívejte! Co říkáte třeba na to úžasné ametystové žezlo? To je přeci bomba! Jistě, vybrousil to člověk, ale zbytek je jen a jen práce přírody! ❤

A to je jen ukázka. Na stránkách svickydoria.cz najdete jak krystaly, tak také svíčky s krystaly a květy, krystalové hůlky a vykuřovadla. Zaujala mě i sada krystalů do vody.

Svíčky Dória

Pokud máte rádi svíčky a krystaly, můžete si koupit některou ze svíček, co má Míša na e-shopu. Tyto svíčky jsou jedním slovem famózní. Každá svíčka je v ručně malované skleničce, krásně hoří, vosk je vyroben ze sójových bobů a neobsahuje toxické, ani ropné látky. Jedná se o čistě přírodní a biologicky odbouratelný vosk. Svíčka dále obsahuje krásné kombinace příjemných vůní a navíc má každá svíčka v sobě krásný krystal a sušené květy.  Ale není to nahodilé, celá svíčka je promyšlená a vůně, barvy, krystaly i květy doplňují vždy jeden důležitý význam. Proto si můžete vybrat takovou svíčku, která osloví právě vás.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu