0
Domácnost Doporučené Recepty

Krásná edice Hanky Zemanové

Milí čtenáři, dnes tu pro vás mám něco krásného. Něco, co by rozhodně nemělo ujít vaší pozornosti. Je velmi pravděpodobné, že už jste na pultech knihkupectví narazili na velkou a propracovanou knihu Rytmus roku od Hanky Zemanové. Paní Zemanová přinesla na trh i několik dalších knižních perel, navíc krásného a praktického nástěnného průvodce a také audioknihu pro všechny, kteří mají v lásce naslouchat mluvenému slovu. Pojďme se na edici Hanky Zemanové podívat blíže.

Čtení a poslech od Hanky Zemanové

Mgr. Hanka Zemanová je spisovatelka a autorka bestsellerů Nová biokuchařka, Bioabecedář a Rytmus roku, Nástěnného průvodce a nově přemluvila svůj bestseller a můžete si tak vychutnat Rytmus roku jako audioknihu! Obsahem všech titulů Hanky Zemanové jsou léčivé dary přírody v naši kuchyni, lokální superpotraviny, nápoje a elixíry z přírody, sezónní a lokální recepty a podpora zdraví.

Rytmus roku s Hankou Zemanovou

Výpravná kniha Rytmus roku je bez nadsázky knihou nejen pro celý rok, ale i pro celý život. Příroda má všechno skvěle vymyšlené. Každý měsíc v roce nám nabízí jiné dary, kterými nás posiluje, léčí a udržuje v rovnováze, proto je život v souladu s rytmy přírody lékem a zdrojem životní síly.

Jaké lokální superpotraviny máme během podzimu zadarmo k dispozici? Jak si připravit nejlevnější elixíry na posilu imunity?

Kniha v letošním roce získala mezinárodní ocenění v soutěži Gourmand World Cookbook Awards: Nejlepší publikace, 1. místo v kategorii Východní Evropa a 2. místo v kategorii Zdraví a výživa.

Rytmus roku – nástěnný průvodce jednotlivými měsíci v roce, NOVINKA

Měsíční přehledy sezónních a léčivých darů přírody

 Z rozsáhlé knihy Rytmus roku vybrala do nástěnného průvodce Hanka Zemanová to nejdůležitější, čím nás příroda každý měsíc vyživuje a léčí. Krásné fotografie a stručné texty vám připomenou pravý čas pro pití očistného čaje z kopřiv, pro ozdravení jater pomocí pampelišky, pro sběr šípků či lesních listů na čaj pro celou rodinu nebo například ideální dobu na posilu ledvin a životní energie pomocí spánku a vývarů.

  • Nástěnný průvodce sezónních a léčivých darů přírody, který připomíná, jaké lokální superpotraviny, byliny a plody nám příroda v jednotlivých měsících nabízí.
  • Nástěnná a stručná varianta obsáhlé knihy Rytmus roku.
  • To nejdůležitější z knihy Rytmus roku v měsíčních přehledech.
  • Měsíční přehledy místních, sezónních a běžně dostupných superpotravin a léčivých bylin.

Obrazový průvodce je praktickým a krásným dárkem do každé domácnosti. Je připraven v kroužkové vazbě a můžete si ho snadno pověsit.

Dále vyšlo:

Nová Biokuchařka Hanky Zemanové.

BioAbecedář Hanky Zemanové (na nově aktualizovanou verzi se můžete těšit koncem listopadu 2023).

Závěrem

Knihy, nástěnný průvodce i audiokniha jsou skvělým doplňkem každé domácnosti, ale rovněž nádherný dárek pro ty, na nichž vám záleží. ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu