0
Recenze Vzhled

Kosmetická paletka Gold Chocolate Bar od Too Faced – recenze

Mám tu pro vás slíbenou recenzi kosmetické paletky očních stínů (s originálním názvem Chocolate Gold Metallic/Matte Eyeshadow Palette) od značky Too Faced. Koupila jsem si jí ze Sephory, díky nádhernému vzhledu i řadě skvělých recenzí. Nikde jinde na českých eshopech nebyla k sehnání a Sephora na mě působí seriózně, takže jsem věřila, že nekoupím padělek.

Paletka mi přišla v dárkovém balení (které jsem si objednala, protože bylo zadarmo a protože jsem byla zvědavá) a s řadou vzorků od Sephory.

Obal paletky je nádherný. Design se odvíjí od tabulky čokolády, napůl zalité zlatem. Překrásné, nápadité. Mám-li být upřímná, otevírání nic moc. Musím zabrat silou, abych ji otevřela. Třeba časem najdu nějaký grif, aby se mi ji dařilo otevřít snáz. Vevnitř je veliké zrcátko (velice praktické), nádherná škála třpytivých i matných stínů, převážně ve zlato-stříbrno-čokoládových odstínech s originálními názvy jako třeba Chocolate gold, Old money nebo Rich girl. Barvy jsou nádherné a dají se skvěle kombinovat.

Stíny se nabírají na štětec ideálně, příliš se nesypou, ale ani nemusíte štětcem “drbat” stín, aby se barva na štětec vůbec přichytila. Stíny na víčkách dlouho vydrží i bez zafixování. Je otázkou osobního vkusu, jestli se s nimi chcete líčit jen na společenské akce nebo je jako já budete nosit klidně i běžně. Ten třpyt je okouzlující, ale jak říkám, je to otázka osobního vkusu. Doporučuji dát si pozor při nanášení třpytivých stínů, aby se vám třpyt při nanášení nesnesl i na tvář mimo oční víčka. Ale tak je to se všemi třpytivými stíny.

Úžasná je vůně. Není silná, takže kdybych nečetla v recenzích, že stíny voní, a pak vyloženě nestrčila nos do paletky, možná bych si toho ani nevšimla. Je to jemná, příjemná, nevtíravá máslovo-čokoládová vůně. Tomu říkám “něco navíc”, na mou věru! Úžasné. Hned paletku miluji o něco víc.

V balení s paletkou byl navíc letáček s inspirací, jak se s paletkou lze nalíčit. Další nápady můžete najít na Pinterestu či YouTube. Já osobně mám lehce extravagantní líčení ráda, ale třeba k umělým řasám jsem vztah nenašla. Moje řasy mi bohatě stačí 😀

Paletku rozhodně doporučuji.

Úplně vidím, jak díky tomu, že je z limitované edice, bude za chvilku těžko k sehnání.

Cena (akční) na Sephoře je momentálně 1015 korun. Koupit ji můžete ZDE. Pokud bude paletka vyprodaná, zadejte na stránkách svůj email a přijde vám upozornění, až (a jestli) paletku zase naskladní.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu