0
Domácnost Doporučené

Klubová dvacítka od Tescomy a jak ji využít

Tescoma přichází s akcí, která nese název Klubová dvacítka, a jedná se o slevu 20% pro nové i stávající členy klubu, kteří nakoupí nad 699 korun.

Co doporučuji koupit

Pokud vás pálí koruna v kapse a chcete si v Tescomě udělat radost, mám pro vás tipy na zajímavé produkty. Mám doma od Tescomy několik prima věcí, které mohu doporučit, i když ve finále samozřejmě doporučuji projít si e-shop a podívat se, co by se domů hodilo právě vám.

Forma na beránka

Velikonoce jsou za dveřmi, tak vám představím svou formu na beránka z Tescomy. Chtěla jsem mít formu, kde bude pěkně vidět beránek, jeho srst a obličej. Forma z Tescomy mé požadavky splňuje. Beránek se mi v ní už povedl a vyklopit šel také dobře, takže jsem s formou spokojená a ráda ji doporučím.

Loupač na pomeranče

Už léta používám tuhle nenápadnou pomůcku. Loupač na pomeranče působí jako taková obyčejná věc, ale pomeranče se s ním loupou jedna báseň. Chcete vidět, jak funguje? Podívejte se zde: www.youtube.com.

Lis na zdravé tyčinky

Lis na zdravé tyčinky je má nejnovější oblíbená věc z Tescomy. Dělám tyčinky jednou až dvakrát týdně, cpu je dětem do svačiny a s manželem si je bereme do práce. Je to super věc a já jsem z ní nadšená.

Rychlovarná konvice

Když nám odešla poslední konvice, rozhodli jsme se, že vyzkoušíme konvici z Tescomy. Nová krásná rychlovarná konvice President umí uvařit vodu na požadovanou teplotu, což se výborně hodí pro přípravu čaje. Některé čaje totiž vyžadují vodu o teplotě nižší než je 100 stupňů, a pak přichází na scénu tahle skvělá konvice, která navíc umí udržovat teplotu!

Olej do pečících forem a na salát

Olej na pečeníi olivový olej ve spreji je skvělý vynález. Ráda bych řekla něco jako Už žádné umaštěné ruce! Ale umaštěným rukám se u vaření a pečení snad nevyhnu nikdy. 😀 Když už ne olejem, tak jsem alespoň od vajíček, když je rozbíjím nebo od trojobalu, když dělám řízky. Ale olej ve spreji je podle mě vážně super pomoc.

Váha

Důležitý pomocník do kuchyně, bez kterého se neobejdu, je má kuchyňská váha. Tuto digitální kuchyňskou váhu používám velice často a mám ji ráda.

Škrabka na brambory

Ostrá, kvalitní, dobře se drží. Není co dodat, škrabka na brambory President s praktickým očkem na konci by neměla ve vaší kuchyni chybět.

Nakupujete přes e-shop?

Při nákupu z e-shopu využijte kód:

TK24

Akce trvá do 17.3.2024 a nevztahuje se na akční zboží a dárkové poukazy. Slevy nelze kombinovat.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu