0
Doporučené Recenze Rodina

Pojďte se podívat, jaký je kouzelný sešit na vybarvování vodou z Hravé školky!

Ahoj přátelé. Nedávno jsem měla možnost nechat své děti vyzkoušet speciální omalovánky Hurá voda! od Hravé školky a ráda bych vám je tímto představila. Omalovánky jsou prima věc, jenže, jak je jednou vybarvíte, jsou pryč. Zase další papír na vyhození. Navíc, když se děti rozhodnou vybarvovat fixami, mají z toho počmárané ruce a často i stůl. Znáte ale omalovánky, kde k vybarvení stačí jen troška čisté vody a můžete je používat několikrát dokola?

Hurá voda – Krásné princezny

Hravá školka přináší speciální omalovánky, které se vybarvují jen za pomoci speciálního štětce, který je součástí balíčku. Štětec se plní docela obyčejnou vodou. Nejlepší na tom ale je, že do pěti minut jsou stránky s omalovánkami zase čisté a můžete je znovu vybarvovat! A nic se neušpiní!

Pravda, nevím, kolik vybarvení vodou tento speciální papír snese, ale mé dcery vybarvují jako divé a zatím omalovánky drží. Neměli byste omalovánky samozřejmě ponořit do vany nebo pod kohoutek (a věřte mi, že mé děti taková bejkárna také napadla), k vybarvování je určený přibalený štěteček, ale přiměřené množství vody ze štětečku tyto omalovánky zvládají naprosto v pohodě. Štěteček se dětem velmi dobře drží a plnění je tak snadné, že jej zvládnou i ti menší. Stačí jemně rozšroubovat štěteček od zásobníku, zásobník dáme pod kohoutek a napustíme tam “čůrkem” vodu. Zašroubujeme a můžeme jít vybarvovat.

Omalovánky Hurá voda u nás doma

Já teď byla s dcerami kvůli covidu doma, takže jsem byla ráda za něco, co je zabaví. Umím si ale představit, že omalovánky vezmu sebou, až budeme zdravé a někam pojedeme. Dokonce i do auta bych si s nimi troufla, protože voda ze štětečku nikde nechtěně nevytéká a celé vybarvování je čisté a pohodlné.

Mé dcery ocenily kouzlo vybarvování vodou, žasly nad tím, jak se obrázek objevuje, ale i jak mizí, když začal papír schnout. Pod každou stránkou je úkol najít určité postavy či předměty, což omalovánky krásně doplní o zábavný úkol a nejen ozvláštní, ale i prodlouží zábavu, kterou děti s omalovánkami stráví. Vybrat si můžete z několika motivů, my si vybraly Hurá voda – Krásné princezny, ale v nabídce jsou také Vojenská dobrodružství, Vozidla, Zvířata a další. Díky kroužkové vazbě se stránky snadno otáčí, a protože jsou ze silnějšího papíru, tak se ani snadno nepoškodí (neprotrhnou, nezmuchlají a tak podobně). Vhodné jsou tyto omalovánky od tří let věku dítěte a cena je na eshopu www.hravaskolka.cz 215 korun. Pozor! Momentálně probíhá akce, díky které je na tyto omalovánky doprava ZDARMA! A pokud teď na Hravé školce nakoupíte za 2700 Kč, dostanete dočasná tetování (1000 kusů) v hodnotě 2690 Kč, také zcela zdarma.

Z těchto omalovánek jsme doma všichni nadšeni a já je vřele doporučuji.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu