0
Recenze Rodina

Dětská herna Myška v Písku

Je ošklivo, ale nechcete se s dětmi nudit doma? Mám pro vás skvělý tip! Navštivte herní centrum Myška pro děti v Písku.

Dětská herna Písek

Musím uznat, že po nedávné rekonstrukci místo znatelně prokouklo.  Je tu více hraček (v hračkách nechybí baterky), domečků a skluzavek pro děti, zábava kam se podíváš. A to je dobře, protože zvláště v zimě se takovéhle místo pro maminky (nebo tatínky) s dětmi náramně hodí.

Dětská herna Písek (Myška) má všechno. Místo, kde se můžete s dětmi svléci z kabátů a bot, prostory pro hraní, prostory pro odpočinek dětí, prostory vhodné pro různé akce a oslavy, stolečky s židlemi pro rodiče rozmístěné po celé herně, jídlo a pití pro rodiče i děti, dětské jídelní stoličky, nočníky, toalety s přebalovacím pultem. Pokud už máte jedno menší děťátko, třeba miminko, můžete jej uložit dokonce do dětské postýlky.

Hrací prostory jsou vybavené hračkami, domečky, vozítky všeho druhu i naprosto dostačující jednou trampolínou. Milá aktivní obsluha vám při placení u vstupu dá nálepku s napsaným časem, kterou nalepíte své ratolesti na tričko na záda. Můžete hned také vybrat něco k pití (jak teplého, tak studeného), nějaký sladký zákusek nebo dokonce pizzu, pokud máte hlad. Pro děti jsou tu také různé kapsičky a další dobroty.

Už se těším až budou obě moje děti ve věku, kdy je budu moci  nechat hrát si bez nutnosti za nimi stále chodit a hlídat, aby nespadly ze schůdků na klouzačku a tak podobně. Vždycky jsem záviděla maminkám, co si mohly jen sednout a číst si nebo klábosit, cpát se dortíkem a popíjet. Nejsem zrovna hysterka, co by dětem nedala šanci samotným se ani nadechnout, ale pro jistotu jsem v dostatečné vzdálenosti (no dobře, tak blízkosti), aby nedošlo k nějakému úrazu. V Myšce jsou tyto možnosti úrazu omezené jak jen to jde, ale znáte děti. Jedno šťouchne do druhého a druhý spadne ze skluzavky na šišku. A kdo bude utěšovat toho nebohého nešťastníka? Já. Až dcera trochu povyroste, tak aby udržela lépe rovnováhu a byla menší šance, že si namele, pak si hezky sednu a něco si přečtu. Moc hezká představa 🙂

Ceník

děti do 12 měsíců:
– 29Kč/celý den
děti od 1 – 8 let:
– 44Kč/1hod
– 59Kč/2hodiny
– 20Kč každá další započatá hodina
– 77Kč celý den

Držitel karty ZTP – zdarma

Celodenní vstupné platí pouze jednorázově

Zvýhodnění sourozenců 50%.

Permanentky:

10 vstupů – 590 Kč
20 vstupů – 1080 Kč
30 vstupů – 1570 Kč
– dárkové poukazy

Adresa:

Dětské centrum Myška
V Portyči 450
397 01 Písek
Tel: 739 907 488
Email: myskahriste@seznam.cz

oficiální webové stránky: www.myskahriste.cz

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu