0
Domácnost Doporučené Recenze

Aromaoils a jejich voňavé radosti

Konečně jsem dostala příležitost seznámit se s vonnými oleji a vyvonět si s nimi domov. Ráda bych vám ukázala e-shop Aromaoils a jejich krásné a voňavé produkty.

Aromalampa ZEN ARÔME

Jako první jsem potřebovala aromalampu. Zvažovala jsem i difuzér, ale na ten jsem si chtěla najít víc informací a pořídit si ho časem. Protože jsem poslední dobou pracovala hodně doma, mohla jsem dohlížet na aromalampu a hořící čajovou svíčku. Našla jsem na e-shopu Aromaoils nádhernou aromalampu ZEN ARÔME, která se nám domů perfektně hodí. Tvoří ji elegantní rámeček z bambusu a dvě mističky z bílé keramiky, jedna mistička vespod na čajovou svíčku a jedna na vrchu na vonný olej a vodu. Tato aromalampa je maličká a podle mě velice vkusná a elegantní.

Je důležité kontrolovat odpařující se vodu a podle potřeby ji dolévat.

Všimli jste si, co je na fotce špatně? Správně! Položila jsem ji na hořlavou podložku. Z bezpečnostních důvodů je lepší aromalampu umístit na nehořlavou podložku, a také je důležité zabezpečit místo tak, aby od čajové svíčky nemohlo nic chytit a aby se nemohla vylít ohřívaná voda s olejem z misky.

Příjemné oleje dokáží zázraky, povzbudí na duši a pomáhají s různými neduhy, pomáhají podpořit spánek a nebo naopak povzbudit. Záleží, které oleje využijete. Do aromalampy ZEN ARÔME  bohatě stačí naklapat do vody v misce jen pár kapek oblíbeného esenciálního oleje (řekněme tři až pět kapek), zapálit pod miskou čajovou svíčku a máte o krásnou vůni postaráno.

Aromaoils a jejich bohatá nabídka

V nabídce Aromaolis najdete celou řadu zajímavých vonných olejů a jejich kombinací. Ze sekce Aromaterapie pro děti jsem si vybrala Kiddy Sleepy a Kiddy Tummy na vyvonění dětského pokoje a podporu lepšího spánku a zažívání. Dále jsem si vybrala směs esenciálních olejů Good Evening a směs esenciálních olejů Positive Mindset.

Nakonec jsem neodolala roll-onu s rozkošným názvem Štěstí. Obsahuje mandlový olej s esenciálními oleji pomeranč, růžové dřevo, amyris, bergamot, ylang ylang. Mám roll-ony moc ráda, protože jde o praktické balení, které se skvěle hodí i na cesty a snadno se aplikuje. Doporučuji jím zlehka potřít vnitřní stranu zápěstí, místo za ušima a na krku.

Na e-shopu Aromaoils najdete mimo aromalamp a difuzérů (i do auta) dlouhou řadu esenciálních olejů, vonných tyčinek, jehlánků a svíček. K tomu zdravou výživu a výživové doplňky nebo výrobky ze šungitu. Nejlepší bude, když si nabídku prohlédnete sami. 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Stáňa
    2.2.2024 at 23:41

    Já aromaolejíčky používám v práci, kde mám aromalampu. Ale tuhle značku neznám (většinou kupuju Saloos), tak jsem si rozšířila obzory 🙂

    • Odpovědět
      Bára
      3.2.2024 at 7:37

      Saloos byla dlouho jediná značka, od které jsem znala olejíčky, protože jsou k dostání všude. Ale moje kamarádka se začala zajímat o vytváření vůní z vonných olejů a tak jsem zjistila, že těch značek je víc. Chci s tím víc pracovat, třeba jak si lidi přidávají vonné oleje do domácích prostředků na úklid. Prosím tě, a máš taky nějakou zkušenost s difuzéry?

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu