0
Doporučené Ostatní Recenze

Z Amazonu mi dorazily knížky A visual hug a A visual hug 2

Přemýšlím, jak přeložit “a visual hug”. Asi jako viditelné objetí. Je to kniha plná vtipných, milých a laskavých obrázků, které zahřejí u srdce. V Čechách ale není vůbec k sehnání, a tak jsem poprvé vyzkoušela služby Amazonu. A asi na dlouho naposledy.

Abyste mě nechápali špatně, Amazon zafungoval skvěle, zásilka dorazila neporušená, vše bylo v pořádku. Ale mě nedošlo, že budu platit clo. To proto, že když objednám něco ze zahraničí, jde skoro vždy o maličkost v hodnotě korun nebo desetikorun, tohle byla výjimečně dražší zásilka a samozřejmě se na ní vztahovalo clo. Společnost DHL mě kontaktovala prostřednictvím emailu s dotazem, zda si proclení vyřídím sama, nebo to nechám za drobný poplatek na nich. Takže, abyste měli jasnou představu, za knížky jsem dala cca 1500 korun a za proclení okolo 800 korun. Jo. Zaplakala moje peněženka, ale beru to jako ponaučení. Pak jsem byla raněná ještě jednou, to když jsem zjistila, že tyhle super draze koupené knížečky jsou malé a tenké. Zkušenost, zkušenost, zkušenost (to si budu opakovat). Ale… mám doma knížku, kterou v Čechách jen tak neseženete.

Skvělé je, že vám je mohu ukázat. Alespoň trochu. Jestli se vám líbí, vyšla i nová knížka When Sharks Attack with Kindness a autor má Instagram, kde těhle obrázků najdete plno.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu