0
cestování Rodina

Veřejné toalety a děti

Každá maminka dobře ví, jak je príma slyšet od svého potomka větu ,,Já potřebuju kakat” někde ve městě. I když najdete nějakou kavárnu, kde se na vás nebudou ksichtit za použití toalety bez nákupu kávy, pořád řešíme hygienu, dnes dokonce víc než kdy jindy. Větší a těžší děti držet nad záchodem dost dobře nejde a toaletní papír, kterým pečlivě zakrýváme prkýnko prostě na místě nevydrží. Takže, co s tím?

Hledala jsem na internetu, protože jak by bylo skvělé mít u sebe v tašce něco, čím by se prkýnko přikrylo nebo očistilo a rodič ani dítě by neměli strach z použití veřejně přístupné toalety. A zjistila jsem, že existují minimálně dvě přijatelné varianty.

Papírové hygienické podložky

Na trhu jsou dostupné jednorázové papírové hygienické podložky. Jsou hlavně k dostání online, na kamenných prodejnách moc k vidění nejsou, alespoň v Písku ne. Některé jsou dokonce ze spodní části lepivé, aby dobře seděli na prkýnku.

Dezinfekční ubrousky

Tahle varianta je také super. Místo abyste se zlobili s toaletním papírem nebo papírovým sedákem, otřete pečlivě (asi ideálně v gumové rukavici) toaletní prkýnko před použitím dezinfekčními antibakteriálními ubrousky. Prodává je například dm. Je ovšem třeba mít na paměti, že většina z nich se musí vyhodit do koše, nikoli do toalety.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu