0
Návody Recenze Rodina

Jmenovky na oblečení pro děti do školy i do školky

Pravda, letos tento článek možná přišel pozdě, ale příští rok, jako když najde! 😀

Ahoj všichni, přeji dobré ráno. U nás je za oknem pěkná mlha A já si tady u psaní ujídám makovec k snídani. S polevou, mňam! Užíváme si klidné sobotní ráno. Vzpomněla jsem si, že jsem vám chtěla ukázat, na co jsem přišla, když jsem hledala jmenovky pro děti. Řeším to každý rok, hlavně fixem, kterým dost nešikovně popisuji každý kousek oblečení, který putuje do školky a letos i do školy. Jenže psát fixem na textil umí být zrádné, fix se rozpíjí (tedy náplň samozřejmě) a jméno vypadá všelijak. Letos jsem hledala něco lepšího. A našla jsem několik zajímavých možností, z nichž jsem si vybrala razítko na textil!

Razítko na textil

Narazila jsem na razítka na textil od MamaLabels. Tohle je sice dražší záležitost, ale když vezmete v potaz, že dítěti se nebude při troše štěstí měnit jméno ještě celou řadu let, tak je to vlastně dobrá koupě. Navíc aplikace je úžasně jednoduchá a pohodlná. Do razítka se dokupuje jen náplň. Celé kouzlo je v tom razítko přitisknout k bundě, mikině, tričku, kalhotám, kraťasům, spodnímu prádlu nebo pracovní zástěře a otisknout jméno, nechat oschnout a hotovo! Za dvacet čtyři hodin od obtisknutí můžete textil vyprat. Vydrží víc vyprání, čím nižší teplotu při praní použijete. Ale detaily si můžete přečíst zde.

Prima nápad, že jo? Akorát je třeba mít na mysli, že nejlépe funguje razítko na hladký textil, do nějakých chlupatin to asi moc není. A do bot asi případ od případu.

Další možnosti

Prima mi přišly i samolepky na textil, které se nemusí nažehlovat. A pak jsou na trhu samozřejmě i klasické nažehlovačky.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu