0
Návody Ostatní Rodina

Tipy na Valentýna (1. máj a jakýkoli den, kdy chcete oslavit lásku) + tip na skvělý dárek!

Valentýn, který je tolik oblíbený v Americe, začal před pár lety vystrkovat růžky i u nás, v Čechách. My ale máme také svátek zamilovaných, krásný první máj s polibkem pod rozkvetlou třešní! Proč svátek lásky neslavit dvakrát? A když jsme u toho, proč ho vlastně neslavit kdy chceme, třeba každý den v roce?

Pro řadu lidí je ale Valentýn nebo první máj speciálním dnem, kdy se jejich partneři snaží o maličko ví než obvykle. A komu by se něco takového nelíbilo, že? A ať už vy slavíte Valentýna, první máj nebo jakýkoli jiný den a chcete udělat speciální radost své milované či milovanému, mám pro vás skvělou inspiraci. Většina z toho pochází z Pinterestu, kde je plno skvělých nápadů.

Přáníčka

Někdy je snazší slova lásky napsat na papír než je vyslovit. Na papíře také zůstanou na velmi dlouhou dobu “zakonzervovaná” a je z toho tak hezká milá vzpomínka. Pokud si přáníčko vyrobíte sami, uděláte z toho moc krásné osobní gesto.

Dekorace

A teď čím doladit atmosféru 🙂 Mimochodem, zbyly vám  prskavky z Vánoc? Vytáhněte je!

Jídlo

Láska prochází žaludkem. Dobré jídlo se tak, jako projev lásky, výborně hodí. Jestli to chcete vzít ještě o úroveň výše, připravte elegantní jídelní lístek s plánovaným menu, který položíte na prázdný talíř. Já jsem tady dala hodně sladkosti jako muffiny a tak, protože moc pěkně vypadají, ale přijde mi, že většině chlapů udělá největší radost nějaká pořádná masitá flákota 🙂

Super dárek

A teď mám pro vás naprostou bombu. Tip na skvělý dárek. A tenhle dárek splňuje nejvíc kritérií, která často lidé na dárky mají. Je to osobní dárek, dá se snadno pořídit i na poslední chvíli a udělá opravdu radost. A je vlastně i levný! Co to je? Poukazy!

Proč vím, že je to tak dobrý dárek? Protože každý, kdo vím že ho zkusil darovat, sklidil úspěch. Je to dárek, který si sám / sama dotyčný nekoupí. Dokonce i kdyby si zaplatili “polibek” (či cokoli jiného) od někoho cizího, nebude to to samé jako když jim to poskytne jejich milující partner/ka (milenec, milenka, manžel, manželka…) za poukaz, který sami darovali 😀

Poukazy mohou být buď romantické, nebo pro ty, kdož již pokročili ve vztahu dál, erotické. Potřebujete k tomu jen počítač, černobílou tiskárnu, případně klasickou kancelářskou sešívačku. Ale poukazy se dají udělat i ručně (pokud nejste krasopisec, doporučuji variantu s počítačem).

Co by měl poukaz obsahovat

Nadepište lístek slovy POUKAZ. Pak záleží na vás, jakou službu chcete poskytnout a která udělá zrovna vašemu partnerovi či partnerce radost. Má rád/a masáž hlavy? Masáž celého těla? Večeři dle přání? Zorganizování výletu? Polibek, hlazení, objetí? Nebo nějaké erotické služby (konkrétní či na přání)? Erotická masáž, striptýz? Domalovat můžete i nějakou vlastní kresbičku (srdíčka, něco vtipného nebo třeba i hanbatého). Doplňte poukaz datem, do kdy je třeba si službu vybrat (aby si poukaz nesyslili na věky a vy jim mohli dát nějaký nový třeba k Vánocům) a prošlým poukazům třeba ustřihněte růžek. Je jasné, že většinu těch věcí děláte i normálně, ale s poukazem to má tak nějak jinou atmosféru, jinou úroveň 😀 Nakonec doplňte jména, kdo komu službu poskytuje (tedy jméno dárce a obdarovaného). Pokud je poukazů více než jeden, na kraji je sešijte sešívačkou. Nezapomeňte tam tedy při psaní nechat dostatečné místo.

Tenhle dárek je prostě výjimečný a já věřím, že s ním uděláte partnerovi či partnerce velikou radost. Užijte si svátek lásky (kdykoli chcete), mějte se rádi a adiós! 🙂

Zdroj většiny fotografií: Pinterest

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu