0
Recenze Vzhled

Recenze: Tričko Merino uni s dlouhým rukávem

Brouzdám brouzdám internetem, až narazím na eshop se spodním prádlem a dámskou módou. Já si umím prohlížení takových eshopů užít. Když mají pěkné věci, tak si je prohlížím a říkám si, co bych si tak koupila… Dovolte mi dnes představit eshop intimia.cz.

Intimia.cz je eshop s oblečením. Neřeknu, že jen s prádlem, protože to by nebyla pravda. Mají vcelku bohatý výběr, zvláště moc pěkné šaty (tam bych si vybrala, jéje!), mají overaly, spodní prádlo klasické i erotické, plavky, punčochové zboží, pánské prádlo a další). Já jsem ale člověk praktický a rozhodla jsem se hledat hlavně oblečení na zimu. Já prostě nemůžu dopustit, aby mi na sjezdovce byla zima! A co jsem našla? Merino tričko!

 

Merino vlna je velmi speciální materiál. Je to vlna ovcí plemene merino, která je jemná a díky své unikátní struktuře má skvělé vlastnosti.

  • Zadržuje teplo
  • Absorbuje vlhkost
  • Má antibakteriální vlastnosti
  • Není “nepříjemně cítit” ani při delším nošení
  • Máte na sobě něco, přírodního, něco co není z plastu 😀

Dobře, jedno mínus to má. Vlna se pere zvlášť, na speciální program, který ale má snad každá pračka (a to i ty levnější). Pro tento materiál se využívá tekutý prací prostředek určený pro praní vlny. Já už doma pár vlněných věcí mám, takže je zkrátka peru spolu. Prací tekutý prostředek, určený pro praní vlny lze zakoupit třeba v dm drogerii (tam jsem ho kupovala já).

Můj dojem

Takže já si vybrala merino tričko s dlouhým rukávem. Toto tričko má delší záda, takže na sjezdovku a vůbec do zimy ideální. Nevím o nikom, kdo by měl rád, že mu táhne na záda. Jde o uni, tedy unisex tričko, takže není úplně vypasované, je pohodlné. Díky materiálu (tričko je z 80% merino vlna, 20% Polyamid (Thermolite)) je tohle tričko hezky příjemné na dotek.

Vyprané tričko jsem si vzala na večerní lyžování. Bylo příjemné a prakticky jsem o něm celou dobu ani nevěděla. Na tělo mi vůbec nebyla zima, necítila jsem ani chlad, který vzniká když je člověk zpocený. Po lyžování, když jsem dorazila domů, sundala jsem si tričko a schválně jsem si přičichla. Není to úchylka, je to recenze, hahá! 😀 Ukázalo se, že ani tři hodiny mého vášnivého lyžování nezanechaly v tričku žádný zápach potu. Já tričko stejně vyperu, další lyžování se bude konat kdo ví kdy, ale i tak mi tohle přijde jako prima vlastnost.

A co ty šaty?

Musím vám ukázat, jaké krásné šaty jsem na intimia.cz našla. Prostě musím, protože jsou parádní! Krásné, ženské, plesové i na běžné nošení.

 

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Jinkas
    4.2.2019 at 13:11

    Ahoj

    Merino mám taky a jsem velmi spokojený (icebreaker).
    Měla by jsi začít dělat recenze na outdoor vybavení.

    • Odpovědět
      Bára
      4.2.2019 at 13:38

      Děkuji, je to vážně skvělý materiál, viď? Já mám v plánu dělat recenze všeho druhu, tak uvidíme, co bude příště na řadě 😉

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu