0
Vzhled

Šaty a sukně do šatníku!

Stejně jako většina žen trávím i já většinu času v kalhotách. Je to praktické. Ale moc dobře vím, co dokáže s ženským vzhledem udělat správně zvolená sukně a dobře padnoucí šaty.

Věřím, že my ženy bychom mohly (a možná i měly) dát větší průchod svému ženskému šarmu a eleganci. Proč nezačít tím, že doplníme šatník pár sukněmi a nepřidáme i nějaké šaty? Samozřejmě až na pozdní jaro, celé léto a snad i větší část podzimu. Pokud sukně či šaty vhodně doplníte, třeba teplými punčochami a hezkým kabátkem, můžete je nosit většinu roku.

Teď si připadám jako nějaká fiflena, ale tahle změna se mě týká možná i víc než vás. Můj šatník přetéká kalhotami a sportovním oblečením. I když o tom moje tělo dlouho neslyšelo, můj šatník mě má za sportovce už pár let. V NordBlancu jsem jako doma, taky Sportisimo nebo AlpinePro mi nejsou cizí. Jenže, i když mám od nich sem tam nějakou sukni nebo šaty, pořád je to sportovnější typ oblečení. A moje maminka před časem trefně poznamenala ,, stěhuješ se do města, už by jsi měla začít vypadat jako dáma, a ne jako nějaký šerpa”. Jojo, zlatá slova, do kamene je tesat!

A tak se stalo. Tedy, ne to tesání. Můj šatník stále minimálně z půlky obsahuje spoustu sportovního oblečení, kterého se nehodlám vzdát. Ale už, řekla bych jako první vlaštovky, se sem tam objevují šaty nebo sukně. Dobře jsem si všimla, že vyjít ven v něčem krásném a správně ženském, vypadá skvěle a dělá velmi dobrý dojem. A jestli chcete vyniknout, zkuste to samy.

Já sama jsem si koupila pár pěkných sukní a šaty z Orsay a chtěla bych poskytnout inspiraci i vám.

Fotky převzaty z orsay.com

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu