0
Výzvy Vzhled

Jak dopadl měsíc plný dřepů?

Zdravím! Máme za sebou měsíc plný dřepů. Tedy skoro plný, nakonec jsem vynechala asi čtyřikrát. Jak to dopadlo a jak se mi cvičilo?

Jak se mi cvičilo

Ve finále jsem během měsíce vyzkoušela  různých typů dřepů. Když se mi cvičilo špatně, někdy jsem nakombinovala dva druhy tak, abych dosáhla svých sto dřepů. Inspirovala jsem se trenérkou Cassey Ho a jejími variantami dřepů. Jako u každého cvičení to chce na začátku a na konci nohy protáhnout. V kuse jsem 100 dřepů nedala, maximum bylo v kuse 45 dřepů. Ale mezi dřepy jsem měla pauzu maximálně čtyři minuty. 100 dřepů je rozhodně cítit. Třetí den od začátku jsem nohy cítila dokonce ještě než jsem začala cvičit. Nohy mi přišly po každém takovém cvičení takové “nabytejší” a pokaždé jsem měla velkou radost že už to mám za sebou a že jsem to zvládla.

Videa s druhy dřepů podle Cassey Ho jsem přidávala na facebookovou stránku tohoto blogu, tak jestli chcete začít třeba teď, můžete se tam inspirovat.

Výsledek

Já si nemůžu pomoct, ale nevidím rozdíl. Možná je prostě měsíc málo, ale viditelný pokrok není. Může v tom hrát roli sladké, kterým se cpu, nevím. Možná, a myslím, že to tak asi bude, se vytváří nějaké svalstvo “pod povrchem” a když budu cvičit dál, projeví se i navrchu. Zatím sem nemělo smysl dávat fotku před a po, protože je prakticky stejná. I tak ale nelituji toho, že jsem to zkusila a myslím, že jako “doplňkové cvičení” to jistě bude mít lepší výsledky než dřepy cvičit samostatně.

A jak to máte vy?

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu