0
Doporučené Recenze

Recenze knížky (omalovánek) Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO

Ahoj všichni,

dnes tu mám knížku, která mi udělala velikou radost. Ona je to tak napůl knížka, napůl naučné omalovánky. Říkám vám, objevila jsem něco vážně super! Knížka se jmenuje Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO.

Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO

Jde o knížku o maličko širší než je velikost A4. Je pěkně objemná, má měkké desky a 215 parádních ilustrací s popisky. Všechny ilustrace se týkají částí lidského těla, od lidské lebky až po nehty. Vše je pečlivě ukázáno, většinou v praktických průřezech. Možná si myslíte, že využijete při vybarvování jen červenou, ale barev se vám bude rozhodně hodit víc!

Tuto knížku jsem si vybrala především s tím, že ji budeme vybarvovat s dětmi, a tak se já i mé děti přiučíme tomu, jak vypadají jednotlivé části lidského těla, co se jak jmenuje a já pak, mimo jiné, třeba dokonce zazářím na Hospodském kvízu, kam pravidelně docházím. Tahle knížka je ale tak šikovně rozkreslená, a tak skvěle popsaná, že ji pochopí snadno i děti. A vybarvování je skvělý způsob, jak se učit spojením ruka – oko, tedy vizuálně a zároveň s manuální činností. Věřím, že tento interaktivní způsob nám pomůže lépe si informace o částech lidského těla zapamatovat. A mezi námi – vážně bychom měli znát části lidského těla a vědět, kde co vlastně máme.

Za mě jde o skvělou knížku a zároveň omalovánky, které by neměly chybět ani u vás doma. S radostí doporučuji.

Omalovánky jako protistresová terapie

Omalovánky jsou skvělý způsob, jak relaxovat. Já jsem velký fanoušek malování, a omalovánky mám ráda. Nemusíte ani vymýšlet co budete malovat, zkrátka si jen hrajete s barvami a vyplňujete dané prostory. A tak, postupně, pod vašima rukama vzniká krásně barevný obrázek. Není divu, že se nejen dětské, ale i omalovánky pro dospělé staly hitem. Knížku Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO mě moc baví vybarvovat. Ještě nám pořád dost ilustrací do konce chybí, ale za to jsem ráda, protože už teď vím, že pak si budu muset najít něco podobného.

Výhody knihy Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO

  • trávím smysluplně čas s dětmi
  • já i děti se učíme důležité informace o lidském těle zábavnou a zajímavou formou
  • vybarvováním trénujeme zrak, pozornost, soustředění a manuální zručnost, zbavujeme se stresu a napětí, které se během dne může nahromadit

O knize Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO

Knihu Vybarvěte si LIDSKÉ TĚLO vydalo nakladatelství Zoner Press, kterým tímto za výtisk velice děkuji. Popisky přeložila do češtiny MUDr. Evelína Kovácsová, obálku dle originálu upravil Mgr. Petr Bernát.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu