0
Doporučené Recenze

Pojďte si přečíst Vražedný rej

Vražedný rej je detektivní novinka od Andrease Grubera. Přemýšlíte o nákupu? Přečtěte si nejprve moji recenzi!

Synonymem rej je také tanec. Tohle je skutečně vražedný tanec, padá jedna mrtvola za druhou! Pokud jste milovníky detektivek, kde se řeší podezřelé vraždy, sebevraždy, křiváci nejen mezi kriminálníky, ale také mezi policisty, budete spokojeni.

Anotace

Několik zkušených policistů a jejich rodinných příslušníků spáchá sebevraždu nebo zahynou za záhadných okolností. Sabina Nemezová, komisařka Spolkového kriminálního úřadu, tuší mezi jednotlivými případy souvislost. Žádá o pomoc analytika Maartena S. Sneijdera, který je však momentálně postaven mimo službu. Odmítá ji a naléhá, aby si nepálila prsty. Poté Sabina beze stopy zmizí a Sneijder se vydává po její stopě.

Čtvrtý případ Sabiny Nemezové a Maartena S. Sneijdera.

Můj názor

Jsem ráda, že dílů je víc, protože teď půjdu a další si opatřím. To myslím vážně.

Detektivka Vražedný rej mě dostala a s radostí ji doporučuji.

Byla napínavá a zajímavá, a i přes skákání z přítomnosti do minulosti dávala smysl. Natolik jsem se do čtení “zažrala”, že jsem se na pláži pěkně spálila. 😀 Znáte to, když se nemůžete odtrhnout od stránek?

Postavy byly osobité a jednaly podle toho. Pro mě byly poměrně originální a proto zajímavé.

O knize

Knihu Vražedný rej napsal Andreas Gruber, má pevné desky se zajímavým přebalem (který upravila podle originálního návrhu Gabriela Janovská) a 424 stran. Překlad do češtiny obstaral Tomáš Kurka. Vydalo nakladatelství Euromedia pod značkou Kalibr, kterým tímto za výtisk velice děkuji. 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Stáňa
    23.8.2023 at 23:15

    Recenze zní docela zajímavě.

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu